PYLOS NEWS MESSINIA

Ξεκινά η κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στο δήμο Πύλου-Νέστορος

Την επιτυχή πορεία διεκδίκησης έργων υποδομής στον τομέα του αθλητισμού στο Δήμο Πύλου-Νέστορος επιβεβαιώνει η υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στην Πύλο. Ο λόγος για την συνάντηση του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος κ. Δημητρίου Καφαντάρη με τον εξουσιοδοτημένο από τον νομικό εκπρόσωπο της εταιρίας «ΑΛΦΑΕΡΓΚΟΣΠΟΡ Τεχνική – Κατασκευαστική - Εμπορική Α.Ε.» κ. Παναγιώτη Μαντζάνα η οποία πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος, προκείμενου να υπογραφεί η σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στην Δ.Κ. Πύλου»
Σύμφωνα με την μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Πυλού-Νέστορος πρόκειται να χαραχθεί γήπεδο στην περιοχή του προαύλιου χώρου του Γυμνασίου Λυκείου της Πύλου και να κατασκευαστεί ειδική βάση με ελαστικό αντιολισθηρό τάπητα. Επιπλέον, θα τοποθετηθούν δυο ορθοστάτες και ένα δίχτυ (φιλέ) για κάθε γήπεδο, καθώς και εξωτερική περίφραξη συνολικού ύψους 4,00μ. Τέλος, θα τοποθετηθεί τυποποιημένος φωτισμός υπαίθριου γηπέδου αντισφαίρισης που θα είναι κατάλληλος για την επιμήκυνση των ωρών προπόνησης ή την διεξαγωγή αγώνων ερασιτεχνικής κατηγορίας σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος τόνισε: «Επιδίωξη μας είναι η εξασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό κάθε μέρα αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε έργα υποδομής και ανάπτυξης για τον τόπο μας. Ένα τέτοιο έργο που με τη σειρά του αναπτύσσει τον αθλητισμό στην περιοχή μας είναι και η κατασκευή του γηπέδου αντισφαίρισης το οποίο  αποτελούσε  επί σειρά ετών διακαή πόθο της νεολαίας. Συνεχίζουμε δυναμικά έχοντας την υποστήριξη του κόσμου».
Το εν λόγο έργο έχει προϋπολογισμό μελέτης  90.000,00 Ευρώ. Η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» με  συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) και από Εθνική Δαπάνη.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου