PYLOS NEWS MESSINIA

Στη Κορώνη δίνουν το χαβιάρι στο λαό...

«Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» η νεα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή !
Βρισκόμαστε στην Ελλάδα, λίγο μετά την καταστροφή των Ψαρών. Ενας ατημέλητος γκριζομάλλης άντρας, με έντονο, εκφραστικό βλέμμα, επισκέπτεται έναν καταυλισμό προσφύγων από τα Ψαρά, προσφέροντας γενναιόδωρα τη βοήθειά του.
Δεν είναι άλλος από τον Ιωάννη Βαρβάκη, τον πειρατή που έγινε εθνικός μας ευεργέτης (βλέπε Βαρβάκειο Σχολή, Βαρβάκειο Αγορά κ.λπ.) συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ελληνική επανάσταση. Λίγοι θα αναγνώριζαν στο αλλοιωμένο από το μέικαπ πρόσωπο του ηθοποιού τον Σεμπάστιαν Κοχ: τον πρωταγωνιστή της γερμανικής ταινίας-φαινομένου οι «Ζωές των άλλων»...
«Cut!» φωνάζει ο Γιάννη Σμαραγδής, που σφύζει από ενεργητικότητα και κέφι αλωνίζοντας το επιβλητικό κάστρο της Μεθώνης, όπου στήθηκε ένας ολόκληρος καταυλισμός. Εχει κάθε λόγο: μετά την επιτυχία του «Ελ Γκρέκο» κατάφερε να πετύχει την υποστήριξη της SONY για τη νέα, γυρισμένη στα αγγλικά, ταινία του «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι». Εξασφαλίζοντας έτσι, μεσούσης της κρίσης, όχι απλώς διεθνή διανομή αλλά και μεγάλα ονόματα: Σεμπάστιαν Κοχ, Τζον Κλιζ, Κατρίν Ντενέβ -για να αναφέρουμε μόνο μερικά.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου