PYLOS NEWS MESSINIA

Έρχεται γεμάτη "καυτή" απεργιακή εβδομάδα

Γεμάτο είναι το απεργιακό δελτίο για την εβδομάδα που ξεκινά, καθώς οι συνδικαλιστικές ενώσεις συνεχίζουν τις αντιδράσεις τους απέναντι στα μέτρα για τις περικοπές μισθών και συντάξεων για την αντιμετώπιση του δημοσιονομικού χρέους.
Συνεχίζει την κινητοποίησή της η ΠΟΕ - ΟΤΑ που φτάνει την κόντρα της με την κυβέρνηση στα άκρα, την ώρα που εκφράζονται έντονοι φόβοι για τη δημόσια υγεία εξαιτίας της τεράστιας συσσώρευσης απορριμμάτων στους δρόμους.
Σε 48ωρη απεργία στις 19 και 20 Οκτωβρίου προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενώ 48ωρη απεργία από τις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου προκήρυξε και η ΠΝΟ.
Απεργία διαρκείας έχουν ανακοινώσει οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών από τις 17 έως τις 27 Οκτωβρίου, ενώ σε πανελλαδική αποχή κατεβαίνουν και οι δικηγόροι.
Σαρανταοκτάωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου ΟΣΕ και προαστιακός, καθώς και οι τραπεζοϋπάλληλοι.
Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν όλη την εβδομάδα δάσκαλοι και καθηγητές, με ανοικτό το ενδεχόμενο για τους πρώτους να προχωρήσουν και σε πενθήμερη απεργία.
Στις κινητοποιήσεις θα συμμετάσχουν επίσης η ΟΜΕ - ΟΤΕ, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς και οι ιδιοκτήτες ταξί. 48ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν επίσης από τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως τις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι εργαζόμενοι στα δημόσια ΜΜΕ.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου