PYLOS NEWS MESSINIA

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ενας ευαίσθητος «Kυνικός»

Απρόβλεπτος και ανατρεπτικός, χαρισματικός, με αστείρευτο ταλέντο, αυθεντικότητα και πολιτική σκέψη. Συναρπάζει με τον τρόπο που σκέφτεται και γοητεύει με τον τρόπο και τις επιλογές της ζωής του. Η συνάντηση με τον Νίκο Καλογερόπουλο στην πάτρια γη του ξετυλίγει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητας του.
Eίναι πέρα για πέρα αληθινός και αυθόρμητος. Αυτός είναι ο "Καλόγερας", όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του. Ανατρεπτικός, πηγαίος, μερακλής, ονειροπόλος, αυθεντικός, συνεπής, αμετανόητος για τη στάση ζωής του, Eλληνας. Τον συναντήσαμε στη Μεσσηνία, στον τόπο καταγωγής του, λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για την Αυστραλία, όπου θα ταξιδέψει για το φεστιβάλ μαζί με την τελευταία του ταινία "Οι ιππείς της Πύλου", που προβλήθηκε στις αθηναϊκές αίθουσες τον περασμένο Μάρτιο. "Γουστάρω τους Ελληνες της διασποράς, γεύομαι την αγάπη τους σαν να είμαι στο χωριό μου. Γι' αυτό και μένω πιστός στις επιλογές και τη στάση ζωής μου. Και να ήθελα να χαμηλώσω τον πήχη, δεν μπορώ πια. Πώς να προδώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται;", λέει ο ίδιος, σχολιάζοντας την επικαιρότητα.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου