PYLOS NEWS MESSINIA

Επιμένει ο Καφαντάρης για τον Δήμο...

Την πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας επικαλείται ο αντινομάρχης Μεσσηνίας και υποψήφιος για το Δήμο Νέστορος – Πύλου, Δημήτρης Καφαντάρης, απαντώντας στα όσα διαρρέουν τον τελευταίο καιρό περί στήριξης από τη Ν.Δ. του νυν δημάρχου Κορώνης Θεόδωρου Σαλαντή.
Ο κ. Καφαντάρης σημειώνει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τη Ν.Δ. «Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, εγώ προσωπικά έχω ανακοινώσει σε εσάς, στο “Θάρρος”, τους λόγους για τους οποίους θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Νέστορος. Σε μια περιοχή που έχει την τιμή να προέρχεται ο σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος προσδοκά πολλά από εμάς. Ένας άξιος ηγέτης που προσπαθεί να δώσει στη Ν.Δ. ένα νέο βηματισμό και όραμα στη νέα εποχή που ξεκίνησε, στη νέα μεταπολίτευση. Πρέπει σύντομα να καταστήσει τη Ν.Δ. δύναμη εγγύησης και να δώσει στον κόσμο τη χαμένη του ελπίδα. Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου