PYLOS NEWS MESSINIA

Πάταξη του μαύρου πολιτικού χρήματος με νόμο;

Αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΚΚΕ προκάλεσε και στη συζήτηση στο θερινό τμήμα της Βουλής το νομοσχέδιο για τις εκλογικές δαπάνες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα οι ρυθμίσεις που προβλέπουν ονομαστικοποίηση των οικονομικών ενισχύσεων. Ο υπουργός εσωτερικών Γιάννης Ραγκόυσης δήλωσε πως σκοπός της κυβέρνησης είναι η απόλυτη διαφάνεια και η πάταξη του μαύρου πολιτικού χρήματος . Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Το θέμα είναι ότι τα πολιτικά κόμματα 1ον λαμβάνουν τακτική επιχορήγηση απο τον κρατικό Προυπολογισμό και επομένως έχουν έσοδα για να στηριχθούν οι υποδομές τους, 2ον λαμβάνουν έκτακτη επιχορήγηση όταν διεξάγονται εκλογές όπως αυτές του Νοεμβρίου και επομένως θα επιβαρυνθεί έστω και κατά μεγάλα ποσά ο Προυπολογισμός, 3ον λαμβάνουν συνδρομές των μελών τους οι οποίες ποτέ μα ποτέ δεν κοινοποιούντai πουθενά για να γνωρίζουμε πόσα συγκεντρώνουν και που διατίθενται και φυσικά 4ον που αφορά τον άγραφο Νόμο να λαμβάνουν ΧΟΡΗΓΙΕΣ, δηλαδή μίζες και μαύρο χρήμα απο επιχειρηματίες και άλλους παράγοντες. ΜΑ καλά σοβαρολογείτε ότι έτσι θα προοδεύσει η Ελλάδα μας;
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου