PYLOS NEWS MESSINIA

Ζυμώσεις σε τοπικό επιπεδο για τις εκλογές...

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ υποψήφιοι για το ΠΑΣΟΚ στην Τριφυλία εν όψει των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου οπότε φαίνεται ότι τα βρήκαν μεταξύ τύορυο και αχλάδου.. Σε σύσκεψη που έγινε προχθές βράδυ στα Φιλιατρά, μεταξύ των υπεύθυνων στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής, αυτοδιοικητικών παραγόντων της περιοχής και μελών των συντονιστικών οργανώσεων, αποφασίστηκε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα οι διαδικασίες επιλογής υποψήφιου δημάρχου θα έχουν ολοκληρωθεί, με έναν εκ των Θ. Πετρόπουλου και Δ. Σωτηρόπουλου να τίθεται επικεφαλής. Εκείνο, όμως, που έχει περισσότερη σημασία, είναι ότι και οι δύο διεκδικητές του χρίσματος δεσμεύτηκαν ότι θα σεβαστούν απολύτως το αποτέλεσμα και ο συνδυασμός που θα διεκδικήσει την ψήφο των Τριφύλιων θα είναι ενωμένος. Βέβαια το θέμα είναι να βρούν και στελέχη με τέτοια δυστοκία που υπάρχει...
Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναβλήθηκε, τελικά, η χθεσινή προγραμματισμένη τοπική επιτροπή αξιολόγησης του ΠΑΣΟΚ, όπως και η συνάντηση στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες με τα στελέχη της κεντρικής επιτροπής αξιολόγησης υποψηφίων.
Κάλπη στην Τριφυλία μπάχαλο στην Πύλο
Η προοπτική νέας ηγεσίας στην Πελοπόννησο κόντρα στην νέα πολιτική… έφερε αλλαγές στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία με την επιλογή υποψηφίων για τις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου, φαίνεται να είναι η κατάσταση που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις τάξεις των στελεχών, οπαδών και φίλων του κόμματος με την ανακοίνωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου και αντιπεριφερειάρχη.
Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φωνές των στελεχών της Ν.Δ. που ανησυχούν για τις επιπτώσεις που θα έχει στην κοινωνία της Μεσσηνίας η αδυναμία να υπάρξουν ενωτικά ψηφοδέλτια στους έξι νέους καλλικρατικούς Δήμους. Όπως εκτιμούν αρκετοί, με μικρά προβλήματα εμφανίζεται ο δρόμος προς τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αφού σχεδόν σε όλους τους Δήμους υπάρχουν παραπάνω από ένα ψηφοδέλτια που θα ζητήσουν την ψήφο των γαλάζιων οπαδών.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου