PYLOS NEWS MESSINIA

Πράσινα παραμύθια για Τσιμπλή στο Δήμο Τριφυλίας;

ΤΟ Μάθαμε και αυτό για πρόσωπα που αναζητούνται στο πράσινο χώρο...Σε συγκέντρωησπου είχαν προχθές το βράδυ στο Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο, Φιλιατρών, ο Πυρσός, οι υπεύθυνοι, στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής, αυτοδιοικητικών παραγόντων της περιοχής και μελών των συντονιστικών οργανώσεων, αντάλαξαν απόψεις και αποφασίστηκε, μέσα σε κομματικό κλίμα να γίνουν οι διαδικασίες επιλογής υποψηφίου δημάρχου...
Μέχρι στιγμής υπάρχουν οι υποψηφιότητες των κυρίων Πετρόπουλου Θανάση , που αυτοπροτάθηκε και του Δημήτρη Σωτηρόπουλου που ετεροπροτάθηκε και τον οποίο δημοσιεύματα, φέρουν να μην .....πολυενδιαφέρεται! Και οι δύο είναι υπέρμαχοι του Καλλικρατικού δήμου Τριφυλίας, όπως είναι σήμερα, γεγονός που σχεδόν καταδικάζει σε μαθηματική αποτυχία, το εγχείρημα!
Απο εκεί και πέρα, κανείς δεν ενδιαφέρεται, γεγονός που δείχνει ότι τα πολλά και ιστορικά στελέχη του Πασοκ, απέχουν. Το γεγονός αυτό βέβαια έχει και τα .... θετικά του!
Την έλειψη αντάρτικου, με επίσημο μανδύα, γιατί απο πληροφορίες που έχουμε, οι πολίτες.... έχουν αποφασίσει! Και στην Κυπαρισσία, αλλά πολύ περισσότερο στα Φιλιατρά, οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, παραμένουν οργανώσεις Σφραγίδα....και το κόμμα έχει πολυφωνία!!!! Ελπίδα απο το πουθενά, ίσως δίνουν οι ψίθυροι που ακούγονται τελευταία και πλέον έχουν αρχίσει να γίνονται φωνές, που υποστηρίζουν την λύση Ηλία Τσιμπλή! Πραγματικά, είναι ο άνθρωπος που ενώνει, ιστορικά, το όλον ΠΑΣΟΚ και ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής! Κανείς δεν μπορεί να αποκλείση τίποτα! Οψόμεθα!!! Πληροφορίες είχε για το θέμα και το filiatrablog...
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου