PYLOS NEWS MESSINIA

Τα οφέλη της ΠΟΤΑ είναι ορατά στην Πυλία

Χρυσές δουλειές κάνουν τα μαγαζιά στην περιοχή της Πυλίας γύρω από την ξενοδοχειακή μονάδα Costa Navarino. Το εν λόγω ξενοδοχείο είναι γεμάτο από τις 20 Μαΐου που άνοιξε φιλοξενώντας κάθε εβδομάδα συνέδρια ενώ οι σύνεδροι επισκέπτονται την γύρω πανέμορφη περιοχή που χάρη στην συγκεκριμένη επένδυση θυμίζει 15Αύγουστο από την κίνηση και όλοι τρίβουν τα χέρια τους.
Αυτή είναι η άλλη όψη και τα οφέλη απο την μεγάλη επένδυση και αν καταφέρουμε η Δυτική Μεσσηνία να γίνει ελκυστικός τουριστικός προορισμός θα εξακτινωθούν τα οφέλη σε όλη την ευρύτερη περιοχή και ιδίως στην Πυλία αλλά και οφέλη για το νέο Δήμο Τριφυλίας τα όρια του οποίου ακουμπούν κοντά στην ΠΟΤΑ με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του τόπου μας...Αρκεί το επίπεδο υπηρεσιών στην περιφέρεια της μεγάλης επένδυσης να παραμείνουν ικανοποιητικά με ότι αυτό συνεπάγεται για τους επισκέπτες...
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου