PYLOS NEWS MESSINIA

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στη Ν.Δ. για τις δημοτικές

Κρίσιμο αναμένεται να είναι το επόμενο δεκαπενθήμερο για τη Νέα Δημοκρατία – και - σε ό,τι αφορά την πολιτική που θα ακολουθήσει στο θέμα ανάδειξης υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.
Απαντώντας χθες σε σχετική ερώτηση ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης, πρώην βουλευτής και αναπληρωτής γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ., σημείωσε ότι το κόμμα του βρίσκεται στη διαδικασία της εξέτασης των ερωτηματολογίων που εστάλησαν από τα μέλη του στη Ρηγίλλης. ενώ εκτίμησε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει σαφέστερη εικόνα για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τόνισε ότι θα χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία ανάδειξης των υποψηφίων δημάρχων τόσο οι δημοσκοπήσεις όσο και η κάλπη σε κάποιους Δήμους ιδιαίτερης σημασίας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς με επιστολή του προς τα μέλη της Ν.Δ., η οποία εστάλη τις προηγούμενες ημέρες, τα καλεί να συμμετάσχουν στις διαδικασίες επιλογής υποψήφιων δημάρχων, απαντώντας σε κάποιες σχετικές ερωτήσεις, όπως αν θα πρέπει να δοθεί χρίσμα ή όχι στον υποψήφιο δήμαρχο της περιοχής, τον υποψήφιο δήμαρχο της πρωτεύουσας του νομού και τον υποψήφιο περιφερειάρχη. Ταυτόχρονα, ζητείται από τα μέλη να γράψουν τη γνώμη τους για τον καταλληλότερο υποψήφιο δήμαρχο και περιφερειάρχη της περιοχής που ψηφίζουν.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου