PYLOS NEWS MESSINIA

Νέα εποχή για το Δήμο Πύλου- Νέστορος

ΜΙΑ νέα εποχή ανατέλλει για τον ιστορικό Δήμο Πύλου που γεωγραφικά και πληθυσμιακά ναλαμβάνει το φορτίο του νέου διακυβεύματος δεδομένου ότι οι υγιείς δυνάμεις του τόπου βλέπουν μια αειφόρο ανάπτυξη και ένα μέλλον γεμάτο αισιοδοξία. Παρά τις όποιες παρατηρήσεις για τον Καλλικράτη επιβεβαιώνεται ότι ο Δήμος θα αποτελέσει ένα σημαντικό πόλο ανάπτυξης με την ΠΟΤΑ κοντά στην Καλαμάτα χωρίς ακρότητες και πολιτικές καντρίλιες.
Ο ιστορικός Δήμος Πύλου – Νέστορος με έδρα τη Πύλο αποτελούμενος από τους δήμους α. Κορώνης β. Μεθώνης γ . Παπαφλέσσα δ . Πύλου ε . Νέστορος και σε ότι αφορά το τ.δ Χιλιοχωρίων, οι οποίοι καταργούνται. Φαίνεται ότι είναι ο μόνος Δήμος με διπλή ονομασία για την αξία του καθώς όπως πληροφορηθήκαμε ικανοποιεί προς το παρόν το κριτήριο της ονομασίας την περιοχή του Νέστορος που βρίσκεται πιο κοντά στην Πύλο και ειδικότερα μια μεγάλη περιοχή που ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Φυσικά οι δηλώσεις έπονται...
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου