PYLOS NEWS MESSINIA

Ταύτιση απόψεων για το νέο Δήμο Πύλου

Οι πρώτες δηλώσεις για το χωροταξικό στην περιοχή της Πυλίας δείχνουν τον δρόμο για την ανάπτυξη της περιοχής μας υπο το πρίσμα των νέων εξελίξεων όπου ταυτίζονται με τις προτάσεις του σχεδίου. Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις των Δημάρχων είναι οι ακόλουθες:
Ηρακλής Μιχελής (Μεθώνης) «Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια. Αν στηριχτεί, θα είναι πετυχημένη προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με την προϋπόθεση όμως ότι θα υπάρξει οικονομική και διοικητική στήριξη από την Πολιτεία, όχι σαν τον “Καποδίστρια“».
Περικλής Ψώνης (Παπαφλέσσα) «Η ένταξή μας στο Δήμο Πύλου είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή για το δήμο μας. Αφού δεν έγινε ο δήμος που θέλαμε (με Βουφράδα και Χιλιοχώρια), δεν είχαμε άλλη επιλογή. Και τα συμφέροντά μας, η εξυπηρέτησή μας από υπηρεσίες, είναι στην Πύλο».
Γιώργος Χρονόπουλος (Πύλου) «Σωστά συνενώνονται αυτοί οι δήμοι. Εχουν κοινά χαρακτηριστικά, ιστορικά και πολιτιστικά. Ο νέος δήμος έχει μια δυναμική ανάπτυξης και προοπτικής. Αρκεί να οργανωθεί σωστά, να μη μείνουμε στα λόγια όσον αφορά πόρους αλλά και αρμοδιότητες".
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου