PYLOS NEWS MESSINIA

Κλειστόν λόγω Ελλάδος

Του Θόδωρου  Γαλανόπουλου 
galanopoulos thothorosΖούμε την  απόλυτη πράξη τους παραλόγου! Από τη μια οι δανειστές μας που δεν ιδρώνει πουθενά το αυτί τους, είτε έχουν απέναντι τους  υποχωρητικούς ή ανυποχώρητους, σχετικούς η άσχετους πολίτικους μας! Τα λεφτά μας τώρα! Από την άλλη έχουμε κάτι πανικόβλητους που κυβερνάνε ψελλίζοντας μερικά δήθεν επαναστατικά, ενδιάμεσα στα νομοσχέδια  καρμανιόλες  που φέρνουν στη βουλή! Σε μια εποχή  σαν τη σημερινή ποιος επιχειρηματίας να τους προκαταβάλει το 100% του φόρου της επόμενης  χρονιάς; Θυμίζει δυστυχώς  τους μαυραγορίτες  της Κατοχής! Εκατομμύρια για ένα μπουκάλι λάδι, και δεν τους νοιάζει αν ζεις η πεθαίνεις! Βρε θα κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις! Τίποτε!  Αν’ αυτού κάτι «δημοσιογράφοι»  στιλ Τέλογλου να μας λένε ότι είναι καλό να κλείσουν οι επιχειρήσεις, γιατί αλλιώς δεν ανοίγουν άλλες!  Του ανοίγεις τα κεφάλι με καμιά πέτρα ή όχι;  Στον παραλογισμό αυτόν βάλτε και τους αγρότες που ενώ έχουν αρκετά δίκια, όχι όλοι, κλείνοντας το δρόμο (που  είναι κοινό αγαθό και όχι  το χωράφι τους) στρέφουν εναντίον τους, τους πολίτες, που τους βλέπουν σαν το Προκρούστη που σταμάταγε τους περαστικούς και τους έκοβε τα πόδια!  Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! Τα πάντα κλείνουν! Επιχειρήσεις, δουλειές, μεροκάματα, δρόμοι και η χώρα λες και πηγαίνει στο γκρεμό οδηγούμενη έτσι στην τύχη, λες και κάποιος έχει καρφώσει το τιμόνι της  και κανένας δεν βλέπει  την καταστροφή που έρχεται! Και θέλω να είμαι τίμιος! Η κατάσταση δεν θα αλλάξει φυσικά αν φύγει  ο Ξούλης και έρθει ο Κούλης!  Αν δεν γίνει κάτι εντελώς διαφορετικό που να δώσει κάποιες λύσεις και ελπίδες , τι να κάνουμε να αλλάζουμε κλητήρες  που θα μας φέρνουν τις κατασχέσεις και τις απολύσεις; 
 Εάν στόχος είναι να αρπάξουν ότι μπορέσουν από καταθέσεις και ακίνητα και μετά όσοι πολίτες  αντέχουν να φύγουν από τη χώρα, και όσοι αντέχουν να  σερβίρουν μουσακάδες στους Ευρωπαίους, τότε κάπου πρέπει να τα σταματήσουμε εμείς οι Έλληνες  όλ’ αυτά!  Εγώ ήμουν από αυτούς που έλεγαν ότι πρέπει να μείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρό, αλλά αν δεν μας θέλουν αυτά, ας μην πέσουμε και από το Ζάλογγο για το χατίρι τους!  Βέβαια η απογοήτευση μας διαρκεί χρόνια και νομίζαμε ότι αλλάζοντας κυβερνήσεις  και ανεβάζοντας ακόμα και αυτό το λούνα παρκ  που λέγεται Συριζα, για να ξεφουσκώσουμε την τρέλα και την απογοήτευση μας, ίσως έτσι κάποιοι να μας άκουγαν!  Δυστυχώς  μόνο εμείς την ακούσαμε, γιατί τούτοι δεν γνωρίζουν οι δεξιές τους τι  ποιούν οι αριστερές τους ..παλάμες! Α, και να μην ακούω αυτήν τη μα@@κία ότι έχουμε κόκκινες γραμμές! Τις κόκκινες γραμμές τις κάνατε χαλιά να τα πατάει ο Καμένος!  Α ρε  Ελλάδα που κατάντησες!  Υπουργός ο Καμένος και Έλληνας ο κατακαημένος..  ! 
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου