PYLOS NEWS MESSINIA

Ανθρωποκυνηγητό σε Αρκαδία, Μεσσηνία και Λακωνία για έμπορο ναρκωτικών


Πρόκειται για έναν 33χρονο Έλληνα που ξέφυγε από αστυνομικό μπλόκο στα διόδια Βελιγοστής - μαζί του βρίσκεται και ένας 38χρονος συνεργός του 

- Συνελήφθη ένας 55χρονος 

Θύμιζε ταινία η επιχείρηση που εκτέλεσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας στην περιοχή της Φαλαισίας, στα σύνορα Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας, για να ακινητοποιήσουν το κομβόι εμπόρων διακινητών που είχαν πληροφορίες ότι ερχόταν από την Αθήνα με προορισμό την πόλη τους.

Ο βασικός διακινητής, ένας 33χρονος Έλληνας, επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 38χρονος συνεργός του. Μόλις είδαν το μπλόκο των αστυνομικών στα διόδια Βελιγοστής στην εθνική οδό Τρίπολης- Καλαμάτας, πάτησαν γκάζι, εμβόλισαν τα περιπολικά  προκαλώντας τους ζημιές και εξαφανίστηκαν με επικίνδυνους ελιγμούς. Αντίθετα, ο 55χρονος προπομπός τους που προπορευόταν με άλλο αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις ξεχύθηκαν σε περιοχές των τριών νομών αναζητώντας το αυτοκίνητο που μετέφερε τα ναρκωτικά και κατάφεραν να το εντοπίσουν στην κοινότητα Λεοντάρι, όπου συνέλαβαν τον 38χρονο. Όμως, ο 33χρονος τους ξέφυγε και πάλι τρέχοντας μέσα στο δάσος και οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη! Μαζί του είχε πάρει και το παράνομο φορτίο του, που κανείς δεν ξέρει τι είδους ναρκωτικά ήταν και πόσο μεγάλη ήταν η ποσότητα.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου