PYLOS NEWS MESSINIA

ΠΥΛΟΣ - Συνάντηση Δημ.Καφαντάρη - Γ.Μπέζου για θέματα υγείας του δήμου Πύλου-Νέστορος

Συνάντηση εργασίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου,στο δημαρχείο Πύλου-Νέστορος , μεταξύ του Δημάρχου κ. Καφαντάρη, και του κ. Γ. Μπέζου, διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας με θέμα συζήτησης τα ζητήματα υγείας που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.
Ο Δήμαρχος κ. Καφαντάρης ενημέρωσε τον διοικητή για την υποστελέχωση που υπάρχει στο κέντρο ΥγείαςΠύλου και των περιφερειακών ιατρείων, ζήτησε την ενίσχυση τους με επιπλέον ιατρικό προσωπικό και εξέφρασε το ενδιαφέρον και την αγωνία για τα χρονοδιαγράμματα των εργασιών των περιφερειακών ιατρείων Μεθώνης και Βλαχόπουλου τα οποία είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ. 
Στην συνέχεια, συζητήθηκαν προτάσεις που αφορούν υποδομές υγείας για την νέα προγραμματική περίοδο.
Έπειτα, ο Δήμαρχος και ο κ. Μπέζος επισκέφθηκαν μαζί τα εργοτάξια των περιφερειακών ιατρείων για να δουν σε τι στάδιο βρίσκεται η διαδικασία υλοποίησης των εγκαταστάσεων.
Ο κ. Καφαντάρης δήλωσε ότι, η υγεία είναι το μέγιστο αγαθό όλων των δημοτών. Κύριο μέλημα της δημοτικής αρχής είναι  η βελτίωση των υποδομών με σύγχρονα κτίρια και επαρκή στελέχωση προσωπικού. Τέλος, ο κ. Μπέζος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την δημιουργική συνεργασία.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου