PYLOS NEWS MESSINIA

Έκρυβε ναρκωτικά και όπλα στο ελαιοτριβείο του στην Πύλο

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, βρέθηκε σε ελαιοτριβείο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου – Νέστορος Μεσσηνίας, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 582,9 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα και ο οποίος αναζητείται.  
Τη Δευτέρα το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, σε ελαιοτριβείο που διατηρεί ο 48χρονος, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • -582,9- γραμμάρια κάνναβης.
  • Πιστόλι φωτοβολίδων.
  • Δύο (2) ζυγαριές ακριβείας.
  • Δύο (2) μαχαίρια.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 48χρονου. 
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου