PYLOS NEWS MESSINIA

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τη λαμπρή εορτή του Αγίου Πνεύματος, γιόρτασε σήμερα το πρωί πλήθος πιστών, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στην Τοπική Κοινότητα Ρωμανού. 

Σε κλίμα κατάνυξης και βαθιάς πίστης, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου Ιερεμία, εφημέριου του Ιερού Προσκυνήματος Σγράπας, ως εκπροσώπου του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομου, συλλειτουργούντων των Εφημέριων της περιοχής. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Αγίας Τριάδος, στους κεντρικούς δρόμους της κοινότητας, με τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πύλου-Νέστορος.
Στην εορτή παρέστησαν ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, ο Αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πύλου-Νέστορος κ. Γεώργιος Μπαχούμας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ρωμανού, καθώς και πλήθος κόσμου. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος αντάλλαξε ευχές υγείας και ευημερίας με τους κατοίκους της περιοχής και ευχήθηκε η χάρη του Αγίου Πνεύματος να φωτίσει τις καρδιές του κόσμου.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου