PYLOS NEWS MESSINIA

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ CREDITS 4 HEALTH (C4H)

 O Δήμος Πύλου Νέστορος έχει την τιμή να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα καινοτομίας και προώθησης της υγείας χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 Πρόκειται για το πρόγραμμαCREDITS 4 HEALTH (C4H) που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Δήμο μας καθώς συμμετέχουν και η Φλωρεντία , η πόλη του Σαλέντο στην Ιταλία καθώς και η πόλη της Τζιρόνα στην Ισπανία.
 Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όσοι είναι δημότες  μας από ηλικία 20-65 ετών. Οι εγγραφές είναι περιορισμένες μέχρι 31 Δεκεμβρίου και γίνονται μέσω tablet,smartphones και ηλεκτρονικού υπολογιστή στην σελίδαWWW.CREDITS4HEALTH.GR   όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα οφέλη τους.
 Σκοπός είναι η βελτίωση του τρόπου ζωής των δημοτών μέσω της άσκησης και της υγιεινής μεσογειακής  διατροφής . Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και αφότου ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική εγγραφή , η ομάδα του προγράμματος θα έρθει σε επαφή με τους δημότες προκειμένου να προγραμματίσει συνάντησε σε ένα από τα κέντρα υγείας της περιοχής μας,
 Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης δήλωσε τα εξής:
 « Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο Πύλου Νέστορος να εκπροσωπεί την Ελλάδα σε ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα υγείας, με μοναδικό στόχο την βελτίωση της υγείας των δημοτών μας χωρίς κανένα οικονομικό κόστος γι’ αυτούς. Είμαστε εδώ για να προάγουμε καινοτόμες ιδέες που μόνο όφελος θα έχουν το κοινό καλό του τόπου και των δημοτών. Καλώ λοιπόν όλους τους κατοίκους του Δήμου μας να δηλώσουν συμμετοχή σε μία δράση που θα βελτιώσει τον τρόπο ζωής τους και την φυσική τους κατάσταση μέσω της μεσογειακής διατροφής την οποία πρεσβεύουμε.»

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ MAΖΙ ΜΕ ΤΟ CREDITS4HEALTH


1. Ανακάλυψε τι σου προσφέρει το Credits4Health (C4H) και κάνε εγγραφή.Πήγαινε στον ιστότοπο www.credits4health.gr, ανακάλυψε τα πλεονεκτήματα τουC4H και, αν έχεις όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να συμμετάσχεις, κάνε κλικ στο πλαίσιο  «εγγραφή» και συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής.

2. Προγραμμάτισε τη συνάντηση σου με το προσωπικό του C4H  και μάθε πως θα μπεις στην πλατφόρμα. Η ομάδα του προγράμματος θα έρθει σε επαφή μαζί σου για να προγραμματιστεί μια συνάντηση σε ένα από τα πλησιέστερα κέντρα διεξαγωγής της μελέτης. Οι ειδικοί του C4H θα επαληθεύσουν ότι πληρείτε τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα και θα σου παρέχουν τα διαπιστευτήρια για να έχεις πρόσβαση στη διαδικτυακή  πλατφόρμα, η οποία  είναι εύκολη στη χρήση, μαζί με το  προσωπικό σας ανιχνευτή σωματικής δραστηριότητας «FitbugOrb» για να παρακολουθείς τη σωματική σου δραστηριότητα.

3. Επίλεξε  τους στόχους για τη βελτίωση της υγείας σου  και ξεκίνα  τη διαδρομή σου. Ενεργοποίησε τον  προσωπικό σου ανιχνευτή σωματικής δραστηριότητας «Fitbug Orb»  , επίλεξε τους στόχους και τις εξατομικευμένες διαδρομές που σου ταιριάζουν περισσότερο και σχεδίασε τις δραστηριότητές σου. Ακολούθησε τις οδηγίες, τις συστάσεις και τις συμβουλές των ειδικών μας που σου παρέχονται από την πλατφόρμα του C4H.

4. Πάρε μέρος στην κοινότητα του C4H και άρχισε να νιώθεις καλύτερα. Μπες στην πλατφόρμα και πάρε ενεργό μέρος στην κοινότητα του C4H: μοιράσου δραστηριότητες, αποτελέσματα, στόχους και εμπειρίες. Βοήθησέ μας να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής σου και να παρακολουθήσουμε τα αποτελέσματά σου και τους στόχους που επιτυγχάνεις.


5. Έλεγξε την  πρόοδο σου και πάρε μέρος στη 2η φάση του προγράμματος.Μετά από δύο μήνες θα μπορέσεις να ελέγξεις μαζί με τους ειδικούς μας τη πρόοδο  σου. Το C4H θα σε καλέσει να συμμετάσχεις στη δεύτερη φάση του προγράμματος, στην οποία θα προβλέπεται και ένα σύστημα πόντων επιβράβευσης με εκπτώσεις σε αγαθά και υπηρεσίες που παρέχονται από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος. Έκανες ήδη τα πρώτα 5 βήματα του C4H, δεν απομένει παρά να συνεχίσεις τη διαδρομή προς μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας! Θα μας πείτε λίγο παραπάνω για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που έχετε αναφέρει στο άρθρο σας; Ευχαριστώ πολύ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή