PYLOS NEWS MESSINIA

: «To αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα είναι και το 2014 πρωταγωνιστές της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας μας»

nikolakou20Στη Μεσ­ση­νί­α βρέ­θη­καν 15 στε­λέ­χη Γερ­μα­νι­κών φο­ρέ­ων και του­ρι­στι­κών ε­πι­χει­ρή­σε­ων στο πλαί­σιο τα­ξι­δί­ου ε­ξοι­κεί­ω­σης που συν­δι­ορ­γα­νώ­νει η Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου και η Έ­νω­ση Ξε­νο­δό­χων Μεσ­ση­νί­ας.
Η συμ­με­το­χή των στε­λε­χών του­ρι­στι­κών ε­πι­χει­ρή­σε­ων έ­γι­νε στο πλαί­σιο εκ­παι­δευ­τι­κού του­ρι­στι­κού τα­ξι­δί­ου που δι­ορ­γά­νω­σε το ί­δρυ­μα W­i­l­ly S­c­h­a­r­n­ow-S­t­i­f­t­u­ng f­όr T­o­u­r­i­s­t­ik. Το συγ­κε­κρι­μέ­νο ί­δρυ­μα α­πο­τε­λεί το μο­να­δι­κό ί­δρυ­μα της Γερ­μα­νί­ας που έ­χει ως στό­χο την εκ­παί­δευ­ση των γερ­μα­νι­κών του­ρι­στι­κών φο­ρέ­ων και πρα­κτό­ρων. Στό­χος των συγ­κε­κρι­μέ­νων προ­γραμ­μά­των α­πο­τε­λεί η γνω­ρι­μί­α των συμ­με­τε­χόν­των με την πε­ρι­ο­χή, τα α­ξι­ο­θέ­α­τα και τις του­ρι­στι­κές υ­πο­δο­μές. Αν­τί­στοι­χα προ­γράμ­μα­τα δι­ε­νερ­γούν­ται σε ση­μαν­τι­κούς προ­ο­ρι­σμούς δι­ε­θνώς, και η ε­πι­λο­γή της Μεσ­ση­νί­ας α­πο­τε­λεί έ­να α­κό­μη δείγ­μα για την α­νά­πτυ­ξη που εμ­φα­νί­ζει ο προ­ο­ρι­σμός της Πε­λο­πον­νή­σου.
Την αν­τι­προ­σω­πεί­α των Γερ­μα­νι­κών του­ρι­στι­κών φο­ρέ­ων και πρα­κτό­ρων υ­πο­δέ­χθη­κε η θε­μα­τι­κή Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Α­νά­πτυ­ξης Κων­σταν­τί­να Νι­κο­λά­κου και ο Πρό­ε­δρος της Έ­νω­σης Ξε­νο­δό­χων Μεσ­ση­νί­ας Σπύ­ρος Λα­γω­νι­κά­κος που συν­δι­ορ­γα­νώ­νουν το τα­ξί­δι ε­ξοι­κεί­ω­σης. Η κ. Νι­κο­λά­κου κα­λω­σό­ρι­σε τους συμ­με­τέ­χον­τες στη Μεσ­ση­νί­α και τους πα­ρου­σί­α­σε τον προ­ο­ρι­σμό προ­σφέ­ρον­τας στους συμ­με­τέ­χον­τες έ­να λεύ­κω­μα της Πε­λο­πον­νή­σου στα Γερ­μα­νι­κά κα­θώς και 2 φυλ­λά­δια με πλη­ρο­φο­ρί­ες για τον προ­ο­ρι­σμό και τα προ­ϊ­όν­τα της Πε­λο­πον­νή­σου. Τους ε­νη­μέ­ρω­σε ε­πί­σης για τις πε­ρι­ο­χές της Μεσ­ση­νί­ας που θα γνω­ρί­σουν της ε­πό­με­νες η­μέ­ρες ό­πως η πό­λη της Κα­λα­μά­τας, η Αρ­χαί­α Μεσ­σή­νη, η Πύ­λος, η Κυ­πα­ρισ­σί­α και η Μά­νη αλ­λά και αρ­χαι­ο­λο­γι­κούς χώ­ρους ευ­ρύ­τε­ρα της Πε­λο­πον­νή­σου ό­πως η Αρ­χαί­α Ο­λυμ­πί­α. Οι συμ­με­τέ­χον­τες θα έ­χουν την ευ­και­ρί­α να γνω­ρί­σουν την Πε­λο­πον­νη­σια­κή γα­στρο­νο­μί­α α­πό τα γεύ­μα­τα που θα τους προ­σφέ­ρουν οι κα­τά τό­πους σύλ­λο­γοι ε­παγ­γελ­μα­τι­ών του­ρι­στι­κών ε­πι­χει­ρή­σε­ων και υ­γει­ο­νο­μι­κού εν­δι­α­φέ­ρον­τος.
Τα στε­λέ­χη που ε­πι­σκέ­πτον­ται την πε­ρι­ο­χή της Μεσ­ση­νί­ας προ­έρ­χον­ται α­πό τις πα­ρα­κά­τω ε­πι­χει­ρή­σεις F­TI G­r­o­up, H­RG, H­o­gg R­o­b­i­n­s­on G­e­r­m­a­ny G­m­bH & Co. KG, P­o­w­er T­r­a­v­el, A­k­t­iv T­o­u­r­i­s­t­ik K­e­ί­l­er + H­o­l­g­er H­a­ί­k­e­rl G­bR, a­t­r­a­v­eo G­m­bH, R­e­i­s­e­a­g­e­n­t­ur J­o­st, D­ER T­o­u­r­i­s­t­ik K­o­ln, G­e­s­e­l­l­s­c­h­a­ft f­όr R­e­i­s­e­v­e­r­t­r­i­e­b­s­s­y­s­t­e­me m­bH, W­o­r­l­d­w­i­de T­i­c­k­e­ts, L­e­o­p­o­ld R­e­i­s­en, D­o­m­i­c­il W­e­l­t­w­e­it T­r­a­v­e­l­c­l­ub G­m­bH, S­i­e­g­e­r­l­a­nd-R­e­i­s­e­b­ό­ro , F­i­r­ma R­e­i­s­e­b­ό­ro W­i­s­c­h­er, E­i­b­a­c­h­er R­e­i­s­e­b­όr.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου