PYLOS NEWS MESSINIA

Το όραμά του για τον δήμο Πύλου – Νέστορος παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Κανάκης

kanakis11Εγκαίνια  του Εκλογικού Κέντρου «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ » – Παρουσίαση  Συνδυασμού
Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση  Συνδυασμού της Ανεξάρτητης Κίνησης Δημοτών Πύλου-Νέστορος «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ» πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία χθες Σάββατο 3 Μαΐου στην Πύλο.Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Κανάκης, απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους και έθεσε τις βασικές προγραμματικές κατευθύνσεις με τις οποίες ο συνδυασμός του  κατέρχεται στον εκλογικό αγώνα.
kanakis12Αίσθηση στο κοινό προκάλεσαν οι θέσεις του συνδυασμού για την συνολική οικονομική ανάπτυξη του Δήμου, το σταμάτημα της φυγής των νέων προς τα αστικά κέντρα, οι θέσεις του για τις συνέργειες Πολιτισμού, Τουρισμού και Παράγωγης καθώς επίσης και η ανάπτυξη ενός Δικτύου Πολυιατρείων και η διασφάλιση της επικοινωνίας των  πλέον  απομακρυσμένων περιοχών με αυτό, μέσω της δωρεάν δημοτικής συγκοινωνίας, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η άνετη  πρόσβαση στην πρωτοβάθμια Υγειονομική Περίθαλψη όλων των κατοίκων  και  ιδιαιτέρα  της Τρίτης ηλικίας.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου