PYLOS NEWS MESSINIA

Θ. Πετράκος: «Μεγάλη επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στην Μεσσηνία»

petrakos24«Ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ εί­ναι πρώ­τη δύ­να­μη μέ­σα στην πό­λη της Κα­λα­μά­τας και συ­νο­λι­κά σε ό­λο τον Νο­μό αυ­ξή­θη­καν τα πο­σο­στά του κα­τά 3,50% σε α­πό­λυ­τα νού­με­ρα (αύ­ξη­ση κα­τά 16,2 %­). Συγ­χρό­νως η Ν.Δ. στην ε­κλο­γι­κή Πε­ρι­φέ­ρεια του κ. Σα­μα­ρά υ­πέ­στη συν­τρι­πτι­κή ήτ­τα κα­θό­τι μει­ώ­θη­καν τα πο­σο­στά της κα­τά 9,84 %σε α­πό­λυ­τα νού­με­ρα(μεί­ω­ση κα­τά 23,66%­). Τα α­πο­τε­λέ­σμα­τα αυ­τά στέλ­νουν η­χη­ρό μή­νυ­μα κα­τα­δί­κης στις πο­λι­τι­κές της κυ­βέρ­νη­σης Σα­μα­ρά και προ­σω­πι­κά στον ί­διο τον Πρω­θυ­πουρ­γό.» Το­νί­ζει σε δή­λω­σή του ο βου­λευ­τής του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ Θα­νά­σης Πε­τρά­κος κά­νον­τας α­πο­τί­μη­ση των α­πο­τε­λε­σμά­των των ευ­ρω­ε­κλο­γών.
Α­κο­λου­θεί η πλή­ρης δή­λω­ση του κ. Πε­τρά­κου:
«Τα α­πο­τε­λέ­σμα­τα των Ευ­ρω­ε­κλο­γών στην Μεσ­ση­νί­α (ε­κλο­γι­κή Πε­ρι­φέ­ρεια του κ. Σα­μα­ρά ) συ­νι­στούν με­γά­λη ε­πι­τυ­χί­α για τον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και η­χη­ρό ρά­πι­σμα για την Ν.Δ. και προ­σω­πι­κά για τον κ. Σα­μα­ρά.Ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ εί­ναι πρώ­τη δύ­να­μη μέ­σα στην πό­λη της Κα­λα­μά­τας και συ­νο­λι­κά σε ό­λο τον Νο­μό αυ­ξή­θη­καν τα πο­σο­στά του κα­τά 3,50% σε α­πό­λυ­τα νού­με­ρα (αύ­ξη­ση κα­τά 16,2 %­). Συγ­χρό­νως η Ν.Δ. στην ε­κλο­γι­κή Πε­ρι­φέ­ρεια του κ. Σα­μα­ρά υ­πέ­στη συν­τρι­πτι­κή ήτ­τα κα­θό­τι μει­ώ­θη­καν τα πο­σο­στά της κα­τά 9,84 %σε α­πό­λυ­τα νού­με­ρα(μεί­ω­ση κα­τά 23,66%­). Τα α­πο­τε­λέ­σμα­τα αυ­τά στέλ­νουν η­χη­ρό μή­νυ­μα κα­τα­δί­κης στις πο­λι­τι­κές της κυ­βέρ­νη­σης Σα­μα­ρά και προ­σω­πι­κά στον ί­διο τον Πρω­θυ­πουρ­γό.
Ευ­χα­ρι­στού­με ό­λες τις συμ­πα­τρι­ώ­τισ­σες και συμ­πα­τρι­ώ­τες μας για την με­γά­λη εμ­πι­στο­σύ­νη που έ­δει­ξαν στον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ. Η εμ­πι­στο­σύ­νη αυ­τή μας γε­μί­ζει με αι­σι­ο­δο­ξί­α, κυ­ρί­ως ό­μως με με­γά­λη ευ­θύ­νη να αν­τα­πο­κρι­θού­με στην εμ­πι­στο­σύ­νη που μας έ­δει­ξαν οι Μεσ­σή­νι­ες και οι Μεσ­σή­νιοι.Θέ­λω να δι­α­βε­βαι­ώ­σω ό­λες τις συμ­πα­τρι­ώ­τισ­σες και ό­λους τους συμ­πα­τρι­ώ­τες μου ό­τι ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ θα συ­νε­χί­σει με με­γα­λύ­τε­ρη συ­νέ­πεια και δύ­να­μη τον α­γώ­να για την α­να­τρο­πή των μνη­μο­νια­κών πο­λι­τι­κών της συγ­κυ­βέρ­νη­σης. Και ε­γώ ως Βου­λευ­τής θα συ­νε­χί­σω με με­γα­λύ­τε­ρη έν­τα­ση τον α­γώ­να για την ε­πί­λυ­ση των προ­βλη­μά­των της Μεσ­ση­νί­ας και των πο­λι­τών της στην Βου­λή Των Ελ­λή­νων.Να εί­ναι α­πο­λύ­τως βέ­βαι­οι ό­λοι οι συμ­πα­τρι­ώ­τες και οι συμ­πα­τρι­ώ­τισ­σές μου, θα δι­και­ώ­σου­με την εμ­πι­στο­σύ­νη τους και τους κα­λού­με στις ε­πό­με­νες ε­κλο­γές, οι ο­ποί­ες θα εί­ναι πο­λύ σύν­το­μα, να α­να­δεί­ξουν τον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ πρώ­τη δύ­να­μη, ό­χι μό­νο στην Κα­λα­μά­τα, αλ­λά και ό­λη την Μεσ­ση­νί­α ό­πως και σε ό­λη την Ελ­λά­δα, ώ­στε να υ­πάρ­ξει μια ι­σχυ­ρή και αυ­το­δύ­να­μη κυ­βέρ­νη­ση του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, η ο­ποί­α θα α­να­τρέ­ψει τις μνη­μο­νια­κές πο­λι­τι­κές και θα ο­δη­γή­σει την χώ­ρα και τον λα­ό σε ένα προοδευτικό δρόμο παραγωγικής ανασυγκρότησης.»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου