PYLOS NEWS MESSINIA

Συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στο λιμάνι της Πύλου

kafantaris47Με στό­χο την α­σφά­λεια των δη­μο­τών και τη σω­στή λει­τουρ­γί­α των φω­τι­στι­κών σω­μά­των στη ζώ­νη Λι­μέ­να στην Πύ­λο, ξε­κί­νη­σαν σή­με­ρα οι ερ­γα­σί­ες ε­πι­σκευ­ής συν­τή­ρη­σης των η­λε­κτρο­λο­γι­κών εγ­κα­τα­στά­σε­ων.
Τις ερ­γα­σί­ες αυ­τές ε­πι­σκέ­φτη­κε ο Δή­μαρ­χος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος, Δη­μή­τρης Κα­φαν­τά­ρης και ο πρό­ε­δρος του Λι­με­νι­κού Τα­μεί­ου, Θε­ό­δω­ρος Χα­ρα­μα­ράς, προ­κει­μέ­νου να ε­νη­με­ρω­θεί α­πό τους κα­τα­σκευα­στές για την πρό­ο­δό τους.
Ε­πι­προ­σθέ­τως οι ερ­γα­σί­ες για τη συν­τή­ρη­ση και α­να­κα­τα­σκευ­ή των η­λε­κτρο­λο­γι­κών εγ­κα­τα­στά­σε­ων στο­χεύ­ουν στη βελ­τί­ω­ση του φω­τι­σμού ε­πο­μέ­νως και της εμ­φά­νι­σης του Λι­μέ­να.Ό­πως τό­νι­σε ο κ. Κα­φαν­τά­ρης: «Σή­με­ρα ξε­κί­νη­σαν οι ερ­γα­σί­ες για την συν­τή­ρη­ση των η­λε­κτρο­λο­γι­κών εγ­κα­τα­στά­σε­ων στο μό­λο της Πύ­λου, έ­τσι ώ­στε να έ­χουν τη δυ­να­τό­τη­τα οι δη­μό­τες να με­τα­κι­νούν­ται με α­σφά­λεια και ά­νε­ση».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου