PYLOS NEWS MESSINIA

Χωρίς μισθό εργασία για τους νέους έως 24 ετών!

anergia1Πρόταση – σοκ του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών για την μείωση της ανεργίας
Για έ­ναν χρό­νο, υ­πό την μορ­φή ε­ξει­δί­κευ­σης στο ε­κά­στο­τε ε­πάγ­γελ­μα – Κα­τάρ­γη­ση και των ε­πι­δο­μά­των α­νερ­γί­ας Την α­πα­σχό­λη­ση νέ­ων α­νέρ­γων, η­λι­κί­ας έ­ως 24 ε­τών, α­κό­μα και χω­ρίς μι­σθό για δι­ά­στη­μα έ­ως έ­να έ­τος φέ­ρε­ται να προ­τεί­νει – με­τα­ξύ άλ­λων – το Κέν­τρο Προ­γραμ­μα­τι­σμού Οι­κο­νο­μι­κών Ε­ρευ­νών, δη­λα­δή το συμ­βου­λευ­τι­κό όρ­γα­νο της κυ­βέρ­νη­σης για θέ­μα­τα που ά­πτον­ται της οι­κο­νο­μι­κής α­νά­πτυ­ξης και της α­γο­ράς ερ­γα­σί­ας.
Σύμ­φω­να με την Ε­φη­με­ρί­δα των Συν­τα­κτών, οι προ­τά­σεις του ΚΕ­ΠΕ για τον ευ­αί­σθη­το το­μέ­α της ερ­γα­σί­ας, προ­κα­λούν σοκ, κα­θώς ε­πί της ου­σί­ας προ­βλέ­πουν κα­τάρ­γη­ση του βα­σι­κού μι­σθού στους νέ­ους, αλ­λά κι αυ­τού α­κό­μα του ε­πι­δό­μα­τος α­νερ­γί­ας! Για το τε­λευ­ταί­ο προ­τεί­νε­ται να αν­τι­κα­τα­στα­θεί α­πό τις λε­γό­με­νες “ε­πι­τα­γές πρόσ­λη­ψης” που παίρ­νουν οι ά­νερ­γοι ό­ταν προσ­λαμ­βά­νον­ται σε κά­ποι­α ε­ται­ρεί­α.
Προ­τεί­νε­ται τέ­λος α­κό­μα και η.­.. ε­ξα­γω­γή α­νέρ­γων σε άλ­λες χώ­ρες, εν­δε­χο­μέ­νως και με την πα­ρο­χή κι­νή­τρων σε ελ­λη­νι­κές ε­πι­χει­ρή­σεις που δρα­στη­ρι­ο­ποι­ούν­ται ε­κτός των τει­χών, κα­θώς ό­σες κι­νούν­ται εν­τός συ­νό­ρων ού­τε τώ­ρα, ού­τε στο ά­με­σο μέλ­λον φαί­νε­ται να έ­χουν τη δυ­να­τό­τη­τα προσ­λή­ψε­ων.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου