PYLOS NEWS MESSINIA

Τοποθετείται πλέγμα στο δρόμο Καλαμάτας – Σπάρτης για προστασία από τις κατολισθήσεις – καταπτώσεις βράχων

Στον Τα­ΰ­γε­το με­τέ­βη ο Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Μεσ­ση­νί­ας Πα­να­γι­ώ­της Α­λευ­ράς προ­κει­μέ­νου να πραγ­μα­το­ποι­ή­σει αυ­το­ψί­α στο έρ­γο «Προ­στα­σί­α των πρα­νών στο δρό­μο Κα­λα­μά­τας – Σπάρ­της α­πό κα­το­λι­σθή­σεις – κα­τα­πτώ­σεις βρά­χων» που ε­κτε­λεί­ται ε­κεί. Το έρ­γο εί­ναι προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού 500.000 €, αλ­λά θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί αν­τί 225.000 € βά­σει της σύμ­βα­σης που έ­χει υ­πο­γρα­φεί και α­να­μέ­νε­ται να ο­λο­κλη­ρω­θεί στις 19 Μαρ­τί­ου 2014, που εί­ναι η συμ­βα­τι­κή προ­θε­σμί­α των έ­ξι μη­νών.
Με το έρ­γο αν­τι­με­τω­πί­ζε­ται έ­να με­γά­λο πρό­βλη­μα που υ­πάρ­χει στο δρό­μο Κα­λα­μά­τα – Σπάρ­τη α­πό τις κα­τα­πτώ­σεις βρά­χων, κα­θώς το­πο­θε­τούν­ται συρ­μα­το­πλέγ­μα­τα σε δι­ά­φο­ρα ση­μεί­α και θα κα­λυ­φθεί με αυ­τά ε­πι­φά­νεια 4.000 τ.μ., ώ­στε να μην ε­πι­τρέ­πε­ται σε πέ­τρες να κα­τρα­κυ­λή­σουν στο δρό­μο και να προ­κα­λέ­σουν τυ­χόν α­τυ­χή­μα­τα. Ο κ. Α­λευ­ράς ε­ξέ­φρα­σε την ι­κα­νο­ποί­η­σή του α­πό την πο­ρεί­α του έρ­γου και δή­λω­σε ό­τι τέ­τοι­ο έρ­γο ε­κτε­λεί­ται για πρώ­τη φο­ρά στη Μεσ­ση­νί­α. Α­νέ­φε­ρε δε ό­τι με το έρ­γο αυ­τό θα πα­ρέ­χε­ται ου­σι­α­στι­κή α­σφά­λεια στους δι­ερ­χό­με­νους ο­δη­γούς.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου