PYLOS NEWS MESSINIA

Οι κάτοικοι της Οιχαλίας αντιδρούν για τα απορρίμματα

Χθες στο Περιφερικό Συμβούλιο Πελοποννήσου παραβρέθηκαν κάτοικοι της Καλαμάτας της Οιχαλίας αλλά και της Αθήνας για να διαμαρτυρηθούν για τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει σχετικά με τη λειτουργία της μονάδας διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Καλλιρρόη που θα δέχεται τα απορρίμματα από τη Μεσσηνία, την Γορτυνία και τη Μεγαλόπολη.
Με τέσσερα πούλμαν αλλά και με τα οχήματα τους, οι κάτοικοι της Μεσσηνίας ήρθαν στην Τρίπολη κρατώντας μαύρες σημαίες και φορώντας μπλούζες με συνθήματα που ανέφεραν ότι δεν θα δεχτούν τα σκουπίδια.
Εν μέσω αντιδράσεων και λογομαχιών κύλησε όλη η συζήτηση, η οποία μεταφέρθηκε για την επόμενη Δευτέρα που θα έρθουν και οι υπεύθυνοι της εταιρίας διαχείρισης για να αναλύσουν τον σχεδιασμό. 
Οι κάτοικοι της Οιχαλίας χειροκροτούσαν και επικροτούσαν με επιφωνήματα όποιον έπαιρνε το μέρος τους, στο να μην δημιουργηθεί στην περιοχή τους η διαχειριστική μονάδα στερεών αποβλήτων.
Αναλυτικά πήραν τον λόγο:
Ο Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Καλλιρρόης Διαγούπης Αντώνης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά «Είμαστε νέοι και έχουμε επενδύσει στον τόπο αυτό, δεν θα ανεχτούμε τα σκουπίδια δεν θα το αφήσουμε να περάσει»
Η Ελένη Αλιφέρη εκπρόσωπος της διαπαραταξιακής επιτροπής της περιοχής ανέφερε «Έχουμε επιχειρήματα και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η διαχείριση – δεν θα ανεχτούμε την ρυπογόνα επιχείρηση».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου