PYLOS NEWS MESSINIA

Οι Πύλιοι πολίτες δεν θέλουν ανεπάγγελτους πολιτικούς στη Ν.Δ. -Το ακούτε κε Σαμαρά;

Το εκλογικό σώμα που παρακολουθεί από μακριά τη ρητορική των δυο μεγάλων κομμάτων δείχνει να γνωρίζει τι τον περιμένει μετά τις εκλογές, ενώ η πολυπόθητη συσπείρωση αποτελεί μέγιστο πρόβλημα για τα κομματικά επιτελεία. Προφανώς διότι με τα λεωφορεία που μεταφέρουν οπαδούς η κατάσταση αντί να ενισχύεται δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά στους ίδιους τους ψηφοφόρους.
Την ίδια ώρα παρακολουθούμε τις δημοσκοπήσεις κρυφές και φανερές που διαμορφώνουν ένα διαφορετικό πολιτικό σκηνικό λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες καθώς εδώ και καιρό η διαφορά των 2 μεγάλων κομμάτων εξουσίας φαίνεται να ελαχιστοποιείται σημαντικά. Ουδείς όμως γνωρίζει πως θα ψηφίσει τόσο το ποσοστό των αναποφάσιστων όσο και των οργισμένων πολιτών που θα οδεύσουν στις κάλπες την τελευταία στιγμή.
Κύριε Σαμαρά, Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα δεν χωρούν πολυτέλειες. Μπορεί να έχετε τις καλύτερες των προθέσεων αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Απαιτείται να δώσετε ένα χροονδιάγραμμα με το Κοινωνικό συμβόλαιο που αναλύσατε ότι θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές.
Κύριε Σαμαρά, αυτό το συμβόλαιο με το λαό δεν πρέπει να είναι ψευδεπίγραφο όπως έπραξε στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ που σήμερα ειρωνεύεται το αμαρτωλό παρελθόν του. Πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες τι θα τους συμβεί μετά τις εκλογές με συγκεκριμένα χαρτιά σε φόρους, μέτρα, υλοποίηση των Μνημονίων και άλλα τινά/
Κύριε Σαμαρά, είναι Αλήθεια ότι ακόμα και στη Ν.Δ. υπάρχουν πρόσωπα που λειτουργούν ως αυλικοί ή βασιλικότεροι τους βασλιέως για να βολέψουν το πολιτικό τους Αύριο. Όπως κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη με ύφος καρδιναλίων που κάνουν τους πολύξερους αλλά ως καπετάνιοι στη φορτούνα θα πηδήξουν πρώτοι από το πλοίο...
Κύριε Σαμαρά, υπάρχουν όμως νένα πρόσωπα που προτιμήσατε. Με εξαίρεση ένα Μεσσήνιο, είδαμε υιούς μεγαλοεκδοτών με το πρόσχημα της πολυετούς φιλίας, είδαμε φανφαρολόγους της δεξιάς έκφρασης να υπερτονίζουν την πολιτική παρθενιά τους...σαν να μην άσκησαν ποτέ εξουσία.
Κύριε Σαμαρά, οι Μεσσήνιοι γνωρίζετε πολύ καλά ότι συγχωρούν πολλά. Όχι όμως όσους ελάχιστους σας περιτριγυρίζουν με ψεύτικες υποσχέσεις και πιστοποιητικά δεξιότητας.
Κύριε ΣΑΜΑΡΑ οι Μεσσήνιοι δεν θα ξεχάσουν αν κάποιοι εξ αυτών σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Δεν πρόκειται να το συγχωρήσουν. Επειδή είστε συμπατριώτης μας περιμέναμε τουλάχιστον να επιλεγούν φρέσκα πρόσωπα έστω και Μεσσήνιοι του μόχθου που γνωρίζετε ότι υπάρχουν. Παντού στο Νομό μας. Κι έχουν δουλέψει στη ζωή τους. Δεν είναι ανεπάγγελτοι πολιτικοί. Υπάρχουν. Αλλά απλά κάνετε ότι τους αγνοείτε. Σκεφτείτε επομένως το μέλλον. Αναζητήστε την αλήθεια μέσα από τα δικά τους μάτια....Θα επανέλθουμε...
ΠΥΛΙΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου