PYLOS NEWS MESSINIA

Δήμος Πύλου –Νέστορος ..με καθημερινές αποτυχίες;

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πύλου - Νέστορος ο δήμος του έχει επενδύσει στον τουρισμό διότι στην περιοχή του λειτουργεί η « Ναυαρχίδα » του Ελληνικού τουρισμού το Costa Navarino αλλά γενικότερα η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης Ελλήνων και ξένων τουριστών , λόγω ιστορίας αλλά και της μοναδικής φύσης που την περιβάλλει .
Όλα καλά και όλα ωραία κε δήμαρχε αλλά με ποια υποδομή στο οδικό σας δίκτυο θα υποδεχθείτε όλο αυτό τον κόσμο ;
Σε απόσταση αναπνοής από το Costa navarino οι δρόμοι θυμίζουν …..εμπόλεμη ζώνη ,λακούβες χάσκουν στα οδοστρώματα με άμεσο κίνδυνο ατυχήματος από τους επισκέπτες οδηγούς οι οποίοι δεν γνωρίζουν τις « κακοτοπιές » για να τις αποφύγουν .Χαρακτηριστικό παράδειγμα η γενέτειρα του κου δημάρχου Ρωμανού με την καταπληκτική παραλία μία από τις ομορφότερες της Ελλάδας . Εντός του χωριού αλλά και στον μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην θάλασσα λόγω των έργων αποχέτευσης που έγιναν τον χειμώνα ο δρόμος έχει καταστεί αδιάβατος και ο επισκέπτης δύσκολα θα πάρει την απόφαση να ξαναεπισκεφθεί την συγκεκριμμένη παραλία .
Καλά τα μακρόπνοα και σπουδαία έργα που οραματίζεστε κε Δήμαρχε αλλά δώστε λύση στα μικρά καθημερινά προβλήματα που κάνουν την ζωή επισκεπτών και κατοίκων της περιοχής πάρα πολύ δύσκολη !
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου