PYLOS NEWS MESSINIA

Εκλογικό επίδομα διεκδικούν οι αστυνομικοί

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,
Με την υπ' αριθμ. 700/4/8δ από 3-4-2012 ανοιχτή επιστολή μας, ζητήσαμε από τον κ. Πρωθυπουργό επίσημη ενημέρωση για το ύψος του εκλογικού επιδόματος στους αστυνομικούς.
Έως σήμερα δεν λάβαμε απάντηση
.
Μεταφέροντάς σας τη δυσαρέσκεια του αστυνομικού προσωπικού για την έως τώρα εξέλιξη του ζητήματος τόσο με την κατάργηση του δικαιώματος εκλογικής αποζημίωσης που μας τροφοδότησε με το άλγος ενός επιπρόσθετου αγώνα για την αυτονόητη επαναθεσμοθέτησή του, όσο και με το «ανεπαίσθητο» κονδύλιο που προβλέφθηκε στη συνέχεια, ζητούμε την αναθεώρηση της απόφασης της Κυβέρνησης ώστε η αποζημίωση να μην έχει το χαρακτήρα βοηθήματος «φιλευσπλαχνίας».
Το αίτημά μας είναι να καταβληθεί για κάθε αστυνομικό το ποσό των 500 € και τούτο να χορηγηθεί προ της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών.

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,
Στηρίζοντας τον θεσμό που υπηρετούμε και αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο του Σώματος στην εκλογική διαδικασία, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες άμεσα ώστε να ικανοποιηθεί το προαναφερόμενο δίκαιο αίτημά μας, δεδομένου ότι υφέρπει μια αρνητική φημολογία για τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης η οποία προκαλεί συν τοις άλλοις σύγχυση και αβεβαιότητα στους συναδέλφους.


από: Απαιτούμε 500 ευρώ για τις εκλογές | FILIATRA-NET
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου