PYLOS NEWS MESSINIA

Για Αρχαία Μεσσήνη και εγκληματικότητα ο Στάθης Αναστασόπουλος

Συνάντηση με τους Διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων της περιοχής του είχε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, στο γραφείο του , παρουσία της αντιδημάρχου παιδείας και πολιτισμού κας. Ελένης Τσέλιου και του αντιδημάρχου καθημερινότητας κ. Αναστάσιου Ηλιόπουλου.
Θέμα της ανωτέρω συνάντησης εργασίας ήταν ο προγραμματισμός των σχολικών εκδρομών στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης και στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Μεσσήνης , υπό την αιγίδα του Δήμου σε μια προσπάθεια βιωματικής γνώσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μέσω της ψηφιακής αναπαράστασης της Αρχαίας Μεσσήνης και της κυκλοφοριακής αγωγής των μαθητών του Δήμου μας.
Για εγκληματικότητα
Συνάντηση με κατοίκους της περιοχής “ΕΑΣ” της Μεσσήνης είχε χθες , ο Δήμαρχος της πόλης Στάθης Αναστασόπουλος για ζητήματα εγκληματικότητας. Παρόντες ήταν και ο Διοικητής του Α.Τ. Μεσσήνης κ. Μανώλης Σκουράκης, οι αντιδήμαρχοι κα. Ελένη Τσέλιου, κ. Αναστάσιος Ηλιόπουλος, κ. Σπύρος Κοντοθανάσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Ρούτσης και η κα. Λίνα Καμαρινοπούλου μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης.
O Στάθης Αναστασόπουλος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι προσφάτως απέστειλε έγγραφο προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη προκειμένου να του εκθέσει την αδυναμία αντιμετώπισης των αυξημένων κρουσμάτων παραβατικότητας και η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας στο Δήμο Μεσσήνης.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου