PYLOS NEWS MESSINIA

Το Κτηματολόγιο και η χαρτογράφηση μοχλός στην ανάπτυξη

O Οργανισμός Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Χ.Ε) διοργανώνει στην Καλαμάτα ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή της ΕΥΓΕΠ στην τοπική ανάπτυξη».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλαμάτας την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011, στις 5 μ.μ., και στην ατζέντα της περιλαμβάνεται η ανασκόπηση των δράσεων από τη δημοσίευση του Νόμου 3882/2010 έως σήμερα, η συμβολή των γεωχωρικών δεδομένων στην ανάδειξη πολιτιστικών σκοπών και η
χρησιμότητα της δημιουργίας βάσης γεωχωρικών δεδομένων για την εξυπηρέτηση του πολίτη, με τη συμμετοχή του πολίτη
Η ανοιχτή εκδήλωση αποτελεί μέρος της σειράς των Επιμορφωτικών Ημερίδων που συνδιοργανώνουν ο Ο.Κ.Χ.Ε και το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α) με θέμα την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν. 3882/2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ» και διεξάγεται αμέσως μετά το πέρας του πρωινού σεμιναριακού σκέλους των ημερίδας.
Το σκέλος αυτό αφορά τα στελέχη, κι ειδικότερα τα μέλη των Κομβικών Σημείων Επαφής (ΚΟ.Σ.Ε.), των Δήμων, των Περιφερειών και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κάθε περιοχής, ανθρώπους που ο Ο.Κ.Χ.Ε, ως θεματοφύλακας της γεωχωρικής πληροφορίας στην Ελλάδα, τους θεωρεί φυσικούς και άμεσους συνεργάτες του στην υλοποίηση του εξέχουσας
σημασίας και κρισιμότητας έργου της ΕΥΓΕΠ.
Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο κάλεσμα του Ο.Κ.Χ.Ε. θα αποτελέσει τιμή για το Διοικητικό Συμβούλιο και όλο το στελεχιακό δυναμικό του Οργανισμού.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου