PYLOS NEWS MESSINIA

ΜΕΓΛΑΗ ΓΚΑΦΑ: Ο Υιός Ψυχάρης μισθωτός σύμβουλος του Αντ. Σαμαρά !!

ΣΕ Μεγάλη γκάφα φαίνεται ότι υπέπεσε ο συμπατριώτης μας Αντώνης Σαμαράς ο οποίος καυτηριάζεται από το σύνολο αρκετών ιστοσελίδων πανελλαδικά για τις μιντιακές διαπλοκές προσώπων που κάποτε έβριζαν σφόδρα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Φυσικά η καραμπινάτη μισθωτή θέση του υιού Ψυχάρη έχει προκαλέσει ήδη μεγάλες αντιδράσεις και επειδή δεν μασάμε ποτέ τα λόγια μας, μπορεί ο Αντωνάκης να μας αναφέρει για ποιόν λόγο επελέγη πρόσωπα που αμαυρώνουν το πολιτικό του προφίλ και φυσικά αν μπορούν να μας απαντήσουν γιατί οι Μεσσήνιοι δεν έχουν μούρη όταν έχουμε καλά παιδιά και μάλιστα στο Μεσσηνιακό δημοσιογραφικό χώρο άτομα που είναι καταξιωμένα στο Μεσσηνιακό κοινό. Δεν νομίζουμε ότι θα τον κουβαλήσει υποψήφιο στη Μεσσηνία γιατί θα γίνει της....πολιτικής....
Διαβάστε τι αναφέρουν τα parapolitika....ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ - Προετοιμάζεται και αυτός για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας ;
Και, επισήμως, σήμερα ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη, Σταύρος (σ.σ. είναι ο ίδιος ο πατέρας του στην φάτσα) υπογράφει σήμερα άρθρο στο ΒΗΜΑ, με την ιδιότητα του διπλωματικού Συμβούλου του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.
Το γεγονός αυτό έρχεται να... επιβεβαιώσει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο τις πληροφορίες που ήθελαν τον γιο του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ, να βρίσκεται δίπλα στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και να ετοιμάζεται για κάθοδο στην πολιτική. Για πρώτη φορά ο Ψυχάρης, επισημοποιεί με άμεσο τρόπο την εμπολοκή του στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.
parapolitika
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου