PYLOS NEWS MESSINIA

Η αναμέτρηση των πολιτικών δυνάμεων αλλάζει χρώμα...

«Αυτό που δεν συντελέστηκε την τελευταία στιγμή στην "πειραγμένη" πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO φαίνεται να συντελείται στη δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύει η Real News. Η Ν.Δ. έρχεται στα ίσα με το ΠΑΣΟΚ, με πολύ... χαμηλά όμως ποσοστά, που μόνο ικανοποίηση δεν πρέπει να σκορπούν στα γραφεία της Λ. Συγγρού. Το μόνο θετικό για τη Ν.Δ. η σημαντική βελτίωση των ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών που αφορούν προσωπικά τον Α. Σαμαρά. Α και κάτι άλλο. Το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη σε άλλη μια δημοσκόπηση δεν μπαίνει στη Βουλή. Τουτέστιν σε συνθήκες εκλογών; Περίπου στο 1,5%!...
Την κάτω βόλτα έχει αρχίσει να παίρνει η κυβέρνηση του Παπανδρέου. Δεν είναι μόνο η κατρακύλα στην... πρόθεση ψήφου. Κυρίως είναι η συνεχής φθορά στα σημαντικά ποιοτικά χαρακτηριστικά της μέτρησης που διενήργησε η Rass για το Παρόν της Κυριακής αλλά και η MRB. Οι διαφορές στην πρόθεση ή την εκτίμηση πρόθεσης ψήφου δεν λένε σημαντικά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι οι ανεπανόρθωτες ζημιές που έχει υποστεί η εικόνα του Γιώργου Παπανδρέου, μόλις 18 μήνες μετά τις εκλογές, όταν παλαιότερα, επί πρωθυπουργίας του ο Καραμανλής άρχισε να κατρακυλάει μετά τις πρώτες εκλογές στα 5 χρόνια διακυβέρνησής του. Στα αξιοσημείωτα και της μέτρησης που παρουσιάζει το Παρόν της Κυριακής; Ότι το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη δεν μπαίνει στη Βουλή...»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου