PYLOS NEWS MESSINIA

Σύσκεψη για την αγροτική ανάπτυξη της Πελοποννήσου

Σύσκεψη με τις παραγωγικές δυνάμεις της Πελοποννήσου στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης, υπό την προεδρία του αιρετού περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Οπως ανακοινώθηκε, αντικείμενο της σύσκεψης θα αποτελέσει η διαμόρφωση του πλαισίου δράσης στον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση και τις εξαγωγικές δυνατότητες των πελοποννησιακών προϊόντων.
ΕΠΙΣΗΣ η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας συνεχίζει και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τη συνεργασία της με την Ελαιουργική. Η Ενωση τυποποιεί στις εγκαταστάσεις της στη Θουρία μεσσηνιακό ελαιόλαδο, έξτρα παρθένο, για λογαριασμό της Ελαιουργικής. Το συγκεκριμένο προϊόν εξάγεται στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες. Πέρσι, στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής τυποποιήθηκαν γύρω στους 300 τόνους ελαιόλαδο.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου