PYLOS NEWS MESSINIA

Ο Δ. Δράκος παρέδωσε χθες στο Γιάν. Σγουρό

Η παράδοση της διοίκησης της ΕΝΑΕ στον νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε χθες, στα γραφεία της Ενωσης. Ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος και τα μέλη του Δ.Σ. παρέδωσαν τη διοίκηση στον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη Αττικής και ασκούντα καθήκοντα προέδρου Γιάννη Σγουρό. 
Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Δράκος αναφέρθηκε με συγκίνηση στη συμβολή του ιστορικού θεσμού της Νομαρχίας και μνημονεύοντας τα πρόσωπα που σηματοδότησαν τους κύριους σταθμούς της πορείας της αιρετής Νομαρχίας. «Με τη δράση και τη λειτουργία της η ΕΝΑΕ πέτυχε να εξελιχθεί σ’ έναν αξιόπιστο και σοβαρό θεσμικό φορέα και συνέβαλε στη νέα πορεία της αυτοδιοίκησης, που αρχίζει με τη διοικητική μεταρρύθμιση και το πρόγραμμα "Καλλικράτης"», σημείωσε ο κ. Δράκος και ευχήθηκε καλή επιτυχία σ’ όλους τους παρευρισκόμενους νέους περιφερειάρχες. Ο κ. Σγουρός δήλωσε πως θα αγωνιστεί για την επιτυχία του "Καλλικράτη" και την εξέλιξη του Β’ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου