PYLOS NEWS MESSINIA

Ολική επαναφορά είδε ο Σαμαράς

Για «ολική επαναφορά» της ΝΔ, μίλησε ο προέδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πρόσθεσε: «Σήμερα μίλησαν αυτοί που δέχθηκαν εκβιασμούς και προσβολές και καταδίκασαν την πολιτική Παπανδρέου. Ποτέ στα χρονικά δεν υπήρξε τέτοια ολική επαναφορά για κόμμα αντιπολίτευσης μέσα σε ένα έτος».
«Οσοι απείχαν», τόνισε, «απέρριψαν το δίλλημμα που τους έβαλε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος δεν πήρε λευκή επιταγή. Η ΝΔ αναγεννημένη, σχεδόν εκμηδένισε τη διαφορά με το ΠΑΣΟΚ και προηγείται στις περισσότερες περιφέρειες και δήμους κάτι που θα ολοκληρωθεί στον δεύτερο γύρο», συνέχισε και συμπλήρωσε.
«Ο λαός τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ που πέρυσι τον ξεγέλασε και φέτος επιχείρησε να τον εκβιάσει, ενώ όσοι στήριξαν το μνημόνιο, πήραν το μήνυμά τους», υπογράμμισε. «Η ΝΔ πέτυχε τους στόχους της, οι εκλογές έδωσαν μηνύματα σε όλους και εμείς έχουμε ανοικτά τα αυτιά μας. Αίτημα του λαού είναι η αλλαγή πολιτικής», σημείωσε ο κ. Σαμαράς εκτιμώντας πως η αναγεννημμένη ΝΔ προσφέρει «αξιόπιστη, εναλλακτική προοπτική και ελπίδα». Και ακτέληξε: «Πλέον οι Έλληνες ξέρουν που να ακουμπήσουν».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου