PYLOS NEWS MESSINIA

Η Μεσσηνία σφραγίζει τη νίκη του συνδυασμού «Δυνατή Πελοπόννησος»

Με τη δημοσιοποίηση της πρώτης επίσημης μέτρησης πρόθεσης ψήφου προχθές, για το Νομό Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο «μύθος Τατούλη» καταρρέει.
Οι φήμες που μεθοδικά καλλιεργούνταν επί μακρόν από ανώνυμες πηγές και που έφερναν το συνδυασμό του Π. Τατούλη να προηγείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στη Μεσσηνία, διαλύθηκαν την Παρασκευή το βράδυ με την ανακοίνωση από τον τηλεοπτικό σταθμό Μεσσηνίας BEST TV μέτρησης πρόθεσης ψήφου.
Ο συνδυασμός του Δημήτρη Δράκου «Δυνατή Πελοπόννησος», σύμφωνα με μετρήσεις της εταιρείας ΑΠΟΨΙΣ, επικρατεί του Π. Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος», με διαφορά 21,2%, με πρόθεση ψήφου 42,3% για τον Δημήτρη Δράκο έναντι 21,1% για τον Πέτρο Τατούλη, την πρώτη Κυριακή.
Στη δεύτερη Κυριακή τα ποσοστά πρόθεσης ψήφου διαμορφώνονται ως εξής:
-Δημήτρης Δράκος - «Δυνατή Πελοπόννησος» 43,8%
-Πέτρος Τατούλης - «Νέα Πελοπόννησος» 27,4%
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Δράκος, μετά τη δημοσιοποίηση της μέτρησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με την ανακοίνωση της μέτρησης πρόθεσης ψήφου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο Νομό Μεσσηνίας, επιβεβαιώθηκε αυτό που διαπιστώνουμε καθημερινά όλοι εμείς, τα στελέχη του συνδυασμού “Δυνατή Πελοπόννησος”, απ’ άκρη σε άκρη της Πελοποννήσου. Οι πολίτες της Πελοποννήσου στηρίζουν και συμπαρατάσσονται αποφασιστικά με το συνδυασμό μας, βαδίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας για τον τόπο μας, την Πελοπόννησο.
Αφετηρία, διαδρομή και προορισμός μας είναι η Πελοπόννησος. Η πρόβλεψη για τη νίκη που έρχεται δε μας εφησυχάζει. Συνεχίζουμε δυνατά με πρόγραμμα, ήθος, δυναμισμό και μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Είμαστε όλοι αυτοδιοικητικοί, αυτός είναι ο ρόλος μας και ο σκοπός μας. Να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους πολίτες της Πελοποννήσου, και να συμβάλουμε στην αναγέννηση του τόπου μας. Σ’ αυτό τον αγώνα καλούμε όλους τους πολίτες δίπλα μας, δεν περισσεύει κανείς. Μαζί χτίζουμε το αύριο του τόπου μας, τη Δυνατή Πελοπόννησο».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου