PYLOS NEWS MESSINIA

Το πρόγραμμα επίσκεψης Σαμαρά στη Μεσσηνία

Από τη μία άκρη της Μεσσηνίας στην άλλη θα βρεθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του στη Μεσσηνία στις 24 και 25 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, ο κ. Σαμαράς θα βρεθεί την Κυριακή το πρωί στην πόλη της Μεσσήνης, μεταξύ 10.30 και 11.00. Από εκεί και πέρα, θα επισκεφτεί κατά σειρά Πεταλίδι, Κορώνη, Μεθώνη και το μεσημέρι θα βρίσκεται στην Πύλο.
Το απόγευμα της Κυριακής το πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας περιλαμβάνει επισκέψεις σε Βλαχόπουλο, Χώρα, Γαργαλιάνους, Φιλιατρά, Κυπαρισσία και επιστροφή αργά το βράδυ στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Την επόμενη ημέρα ο κ. Σαμαράς θα επισκεφτεί τα εκλογικά κέντρα τόσο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δ. Δράκου όσο και του δημάρχου Παν. Νίκα, ενώ θα έχει και επαφές με στελέχη του κόμματος. Αργά το μεσημέρι αναμένεται να αναχωρήσει για την Αθήνα.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου