PYLOS NEWS MESSINIA

Προεκλογικό χρώμα στη Πύλο απο τους υποψηφίους...

ΜΕ έντονο προεκλογικό χρώμα αφού διανύουμε την περιόδο που έρχονται οι εκλογές και …οι πολιτικοί μας έκανα περατζάδα αλλά αμφιαβάλλουμε αν τους ξαναδούμε όλους μαζί στο ίδιο σημείο και του χρόνου αφού θα έχουν γίνει καπνός και θα επικαλούνται φόρτο εργασίας !
Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου η Πύλος βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο της Πολιτικής αλλά και της …Καποδιστριακής εξουσίας .Η πλατεία Τριών Ναυάρχων γέμισε από υποψηφίους περιφερειάρχες , αντιπεριφερειάρχες , δημάρχους , δημοτικούς συμβούλους και τοπικούς προέδρους .
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπ, Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς ενώ της αξιωματική αντιπολίτευση ο Γραμ. Πολ, σχεδιασμού Ευρ. Στυλιανίδης ,το παρόν έδωσαν επίσης οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου και Οδυσσέας Βουδούρης οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Δημ. Δράκος και Πέτρος Τατούλης οι υποψήφιοι Αντιπεριφεριάρχες Σωτήρης Παναγιωτόπουλος και χρ. Μαλαπάνης καθώς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του νέου δήμου Πύλου- Νέστορος ,Δημήτρης καφαντάρης ,γιώργος Χρονόπουλος και Τάσος Τσορώνης ενώ …στρατιές ήταν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί ,δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου