PYLOS NEWS MESSINIA

Συνωστισμός με 4 υποψήφιους στην Πύλο

Τέσσερις θα είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο νέο Δήμο Πύλου - Νέστορος, εκτός απροόπτου. Ο δήμαρχος Πύλου Γιώργος Χρονόπου- λος επανάλαβε στην “Ε“ ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος συμμετέχοντας κανονικά στις εκλογές του Νοεμβρίου για τον καλλικρατικό δήμο.
Ο αντινομάρχης Δημήτρης Καφαντάρης θα κατέβει με τη στήριξη της Ν.Δ., ο δήμαρχος Νέστορος Τάσος Τσορώνης έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και η γιατρός του Κ.Υ. Πύλου Σοφία Αποστολοπούλου υποστηρίζεται από το ΚΚΕ. Οσον αφορά το προεκλογικό σκηνι-
κό των τελευταίων ημερών:
• Ο Δημ. Καφαντάρης μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει το όνομα και τις βασικές αρχές του συνδυασμού του. Οπως μας είπε, «υπάρχει κινητικότητα, γίνονται επαφές με κόσμο, πάει καλά η συγκρότηση του ψηφοδελτίου». Και σημείωσε: «Ο κόσμος ευελπιστεί για μια καινούργια αρχή στο νέο δήμο. Θα αγωνιστώ μ’ όλες μου τις δυνάμεις για τον ιστορικό αυτό τόπο, για να μπει σε νέα πορεία ανάπτυξης, φιλική στο περιβάλλον και με σύμμαχο τον άνθρωπο». Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στους υποψήφιους με το συνδυασμό του περιλαμβάνονται ο δήμαρχος Χιλιοχωρίων Τάκης Δαρσακλής, ο αντιδήμαρχος Μεθώνης Τάκης Καρβέλας, η πρώην αντιδήμαρχος Κορώνης Πελαγία Λευτάκη και ο γιατρός Γιώργος Μάραντος από το Βασιλίτσι.
• Ο Γ. Χρονόπουλος έχει καθημερινές επαφές με κόσμο και όπως μας είπε «εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και ονόματα υποψηφίων απ’ όλο το δήμο. Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα, αυτοδιοικητικά, έμπειρα, αλλά και νέα με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο». Την Κυριακή ο κ. Χρονόπουλος είχε συναντήσεις στην Κορώνη και το Χαρακοπιό.
• Για την υποψηφιότητα του Τ. Τσορώνη υπάρχει κινητικότητα από τον ίδιο και από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ο γραμματέας της Τ.Ο. Κορώνης Γιάννης Ζουζούνης είπε στην “Ε“ ότι «θα πάμε
με την επιλογή που προτάθηκε από το κόμμα. Θα μπούμε μπροστά και με νέα πρόσωπα που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, θα στηρίξουμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις. Και υπάρχουν και πρόσωπα εκτός ΠΑΣΟΚ που θα υποστηρίξουν την υποψηφιότητα Τσορώνη». Παρατήρησε πως «ο κ. Τσορώνης θα πρέπει να ασχοληθεί, να δώσει μεγάλο βάρος στο Δήμο Κορώνης, γιατί υπάρχουν προβλήματα. Επιδιώκουμε να ασχοληθούν άτομα που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο, γι’ αυτό και δεν κοιτάζουμε κομματικά τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου».
Απο την 'Ελευθερία'
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου