PYLOS NEWS MESSINIA

Ζυμώσεις και συσκέψεις τη νύχτα για τα χρίσματα...

Στον Δήμο Καλαμάτας ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Π. Νίκας σβήνει και γράφει ώστε να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατόν ψηφοδέλτιο που νέα ονόματα αναμένετε να παρουσιάσει αυτήν την εβδομάδα. Δεδομένη πρέπει να θεωρηθεί η υποψηφιότητα του Νίκου Διασάκου με το ΚΚΕ αλλά και του Νίκου Φωτέα σαν πολυσυλλεκτική που και αυτός αναμένατε να παρουσιάσει ονόματα και όνομα συνδυασμού αυτήν την εβδομάδα. Τέλος μια νέα αυτοδιοικητική υποψηφιότητα σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζετε με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που αναμένετε αν δεν υπάρχει υποψήφιος θα έχει και μέρος του ΠΑΣΟΚ με έντονο το όνομα γι αυτό του μηχανικού Δ. Τροχάτου (πρώην αντιπρόεδρου του ΤΕΕΕ)
Στην Μεσσήνη ο Στάθης Αναστασόπουλος με την Ν.Δ προχωρά στην στελέχωση του συνδυασμού του ενώ και ο νύν Δήμαρχος Κ. Σπυρόπουλος προσπαθεί για ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από όλους τους πολιτικούς χώρους. Στο ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσκόπηση έδειξε να προηγείται ο Τζώρτζης του Αβιζιώτη κάτι που μάλλον κάνει να πάρει την στήριξη ο πρώτος.
Στην Τριφυλία το ΠΑΣΟΚ μάλλον κλίνει στον φιλιατρινό κο Σωτηρόπουλο ενώ στην Ν.Δ αναμένετε δημοσκόπηση που θα σεβαστούν όλοι μεταξύ του Τσίγκανου, Κόλλια και Ανδρινόπουλου.
Στην Πύλο ο Δημήτρης Καφαντάρης με την Ν.Δ και ο Τάσος Τσορώνης με το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται πυρετωδώς με μεγάλη ανθρώπινη προσφορά για την στελέχωση των ψηφοδελτίων τους. Ο νύν δήμαρχος Γ. Χρονόπουλος ετοιμάζετε με ανθρώπους από όλους τους χώρους να στελεχώσει και αυτός το μεγάλο ψηφοδέλτιο που χρειάζεται η περιοχή. Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες στον εν λόγο Δήμο κυοφορείτε μια νέα κίνηση που αναμένετε με τις καταγγελίες της να αναστατώσει… την περιοχή.
Στην Οιχαλία η νύν Δήμαρχος Ε. Αληφέρη συγκεντρώνοντας αξιόλογα στελέχη αναμένετε να παρουσιάσει τον συνδυασμό της που προσεκτικά επιλέγει και πάντως οι γκρίνιες δεν λείπουν. Ο έτερος υποψήφιος Φίλιππος Μπάμης είναι στην αναζήτηση υποψηφίων για την παρουσιάσει ενός αξιόλογου ψηφοδελτίου. Τέλος αξίζει να σημειωθεί τόσο σε αυτό τον Δήμο αλλά και τόσο στους υπόλοιπους οι γκρίνιες και οι κόντρες των τοπικών κοινωνιών έχουν φέρει μεγάλο πονοκέφαλο στους υποψηφίους επικεφαλής αφού η λέξη που κυριαρχεί είναι « αν βάλεις αυτόν..εγώ θα πάω με τον άλλο συνδυασμό» Στην Μάνη οι Μαραμπέας και Γιανημάρας «ψαρεύουν» από τον ίδιο χώρο, την Ν.Δ, ενώ ο Παναγιώτης Μπασάκος αξιόλογο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έχει δήξει ότι το παιχνίδι των εκλογών στην αυτοδιοίκηση το ξέρει καλά…
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου