PYLOS NEWS MESSINIA

Επιτάχυνση έργωνστον άξονα Βάλτας - Φιλιατρών

Μετά τα πρόχειρα μπαλώματα που είχαμε στον δρόμο Βάλτας - Φιλιατρών από τον Δήμο Γαργαλιάνων στα όρια της δικαιοδοσίας του, δηλαδή μέχρι το γεφύρι της Μώραινας, θετική εξέλιξη φαίνεται πως θα έχουμε και για το υπόλοιπο κομμάτι, δικαιοδοσίας του Δήμου Φιλιατρών, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι αδιάβατο!
Σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε, ύστερα από ερώτηση του Τοπικού Συμβουλίου στις υπηρεσίες του δήμου Φιλιατρών, έχει ορισθεί εργολάβος και σύντομα και γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης. Άγνωστο παραμένει εάν θα μπαλωθούν λακκούβες ή θα πέσει τάπητας αλλά όπως και να έχει το πράγμα εδώ που φτάσαμε οποιαδήποτε παρέμβαση είναι καλοδεχούμενη.
Έτσι βέβαια θα διευκολυνθεί και η κίνηση των φορτηγών για το Φιλιατρινό φράγμα...Βέβαια εκρεμμεί εδώ και καιρό το θέμα του δρόμου Γαργαλιάνοι-Ρωμανού στο οποίο έχει δοθεί ιδαίτερη βαρύτητα προκειμένου να ολοκληρωθούν πριν απο τον χειμώνα οι οδικοί άξονες που οδηγούν στην ΠΟΤΑ.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου