PYLOS NEWS MESSINIA

Καφαντάρης και επίσημα υποψήφιος για το Δήμο Πύλου

ΕΚΠΛΗΞΗ ή όχι ο Δημήτρης Καφαντάρης θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ για το Δήμο Πύλου- Νέστορος αφού υπερισχυσε του νυν Δημάρχου και απο ότι φαίνεται προτιμάται απο την Ρηγίλλης η πείρα των αυτοδιοικητικών παραγόντων της Νομαρχίας οι οποίοι σε μια κίνηση έκπληξη αξιοποιήθηκαν όλοι προκειμένου να τεθούν στον εκλογικό στίβο. Οπως ο Αναστασόπουλος στην Μεσσήνη που χαρακτηρίζεται απο τον Τύπο ως αλεξιπτωτιστής. Πάντως οι κινήσεις ήταν πολύ σημαντικές και απο ότι φαίνεται αποτελεί κίνηση στρατηγικής για τις επικείμενες εκλογές...
ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
Η αποτυχημένη προσπάθεια, κατ’ αρχήν, για τη δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης στο Δήμο Καλαμάτας, με τη συμμετοχή των Δ. Αλευρά, Β. Κοσμόπουλου και Ντ. Τσερώνη, η οποία θα συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, φαίνεται ότι αποτέλεσε τη…μαμή των επόμενων εξελίξεων στα τοπικά πολιτικά πράγματα. Έτσι, μπορεί οι δύο πρώτοι επικεφαλής να αποφάσισαν να παρακολουθήσουν την εκλογική αναμέτρηση από απόσταση, αλλά, δε συμβαίνει το ίδιο και με τον επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση», Ντ. Τσερώνη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, ως υποψήφιος στις εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Νομάρχη Μεσσηνίας και υποψήφιου Περιφερειάρχη Δ. Δράκου.
Από την άλλη πλευρά, ο «Καλλικράτης» αποτελεί το όχημα για τη μετακίνηση και αρκετών σημερινών νομαρχιακών συμβούλων στο Δήμο Καλαμάτας. Από τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι ενδιαφέρονται να κάνουν το συγκεκριμένο…ταξίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως ότι θα είναι και τα μοναδικά, είναι ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μεσσηνίας Χρ. Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Χρ. Ριζάς και οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Γ. Καρβέλης και Δ. Φίλος.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου