PYLOS NEWS MESSINIA

Μούδιασμα στη Πύλο απο την...επιλογή Καφαντάρη

ΑΓΝΩΣΤΕΣ παραμένουν οι προθέσεις των υποψηφίων που προσκειται στο γαλάζιο χώρο μετά την ανακοίνωση του Δ. Καφαντάρη για το μεγάλο Δήμο καθώς ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Πύλου κ. Χρονόπουλος ενώ απο ότι φαίνεται ορισμένοι που ετοίμαζαν ψηφοδέλτιο τώρα είναι στον...αέρα με ότι αυτό συνεπάγεται. Το αν θα πειθαρχήσουν ή όχι είναι απλά θέμα χρόνου αφού δεν έχουν επιλογές. Πάντως τώρα που οι Νομαρχίες κλείνουν λόγω Καλλικράτη οι Αντινομάρχες...μετακομίζουν ως υποψήφιοι στους Δήμους ενώ δεν έχει ακουστεί τίποτα για το όνομα του Αγγελου Κωτσιόπουλου που φυσικά δεν έχει προταθεί ακόμα πουθενά και τηρεί χαμηλούς τόνους...
Τι δήλωσε ο Δημήτρης Καφαντάρης
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η επιλογή στήριξης της υποψηφιότητάς μου για το Δήμο Πύλου – Νέστορος από την παράταξη της Ν.Δ. και τον συντοπίτη μας Πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά. Μια επιλογή μεγάλης ευθύνης για μένα και κυρίως για τους ανθρώπους της γενιάς μου. Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις 7 Νοεμβρίου διεξάγονται σε μια κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της χώρας μας και της ζωής των πολιτών της. Σε πρώτη προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης, η ανάπτυξη της Περιφέρειας με στελέχη που είναι καταξιωμένα στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου