PYLOS NEWS MESSINIA

Γαλάζιος εμφύλιος λόγω Σαλαντή στη Πύλο;

ΣΕ εσωκοοματικό γαλάζιο εμφύλιο αν δεν υπάξρουν πυροσβεστικές προτάσεις κινδυνεύει να ξεκινήσει με αφορμή το χρίσμα για το Δήμο Πύλου-Νέστορος στο δήμαρχο Κορώνης Θεόδ. Σαλαντή. Όλες οι πληροφορίες μέχρι χθες το πρωί έφεραν το δήμαρχο Πύλου Γ. Χρονόπουλο ως φαβορί για την υποστήριξη από τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο οι σκόπιμες διαρροές είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφού στελέχη της Ρηγίλλης εμφάνισαν άλλο εκλεκτό.
Στην Αθήνα μάλιστα βρίσκονταν πρόσφατα και ο κ. Σαλαντής και ο κ. Χρονόπουλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Σαμαράς βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς από τη μια πλευρά είχε εσωκομματικές αντιδράσεις για το πρόσωπο του κ. Χρονόπουλου που προέρχεται από την “αντίπερα όχθη“, ενώ ο Δημ. Καφαντάρης είχε “κοπεί“ από το περιβάλλον του προέδρου ως υποστηρικτής της Ντόρας Μπακογιάννη. Ετσι επελέγη ο… πρόθυμος Θεόδ. Σαλαντής και άρχισαν οι διαρροές για τη σφυγμομέτρηση αντιδράσεων και επιβολή υποψηφιότητας διά της… δημοσιότητας.

Να τονίσουμε ότι ο Θεόδωρος Σαλαντής προτού γίνει Δήμαρχος ήταν...δημοσιογράφος στο ραδιοσταθμό του Κόκκλαη τον Φλας 96 όπου πολλές φορές είχε εκφραστεί για την Μεσσηνία αφού στον Φλάς είχαμε πολλούς Μεσσήνιους. Ομως φαίνεται ότι ήταν εκλεκτός του περιβάλλοντος Κόκκαλη αλλά άλλαξαν όταν άρχισαν οι απολύσεις και οι εξαγορές. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κόκκαλης κάνει διακοπές κάθε χρόνο στη Φοινικούντα καθώς η μητέρα του κατάγεται απο την Μεσσήνη.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου