PYLOS NEWS MESSINIA

«Τρέχουν» οι οδηγοί για να φουλάρουν

«Μπλόκο» στα πρατήρια υγρών καυσίμων και της Καλαμάτας έκαναν χθες από το πρωί ιδιοκτήτες οχημάτων, φοβούμενοι την επ’ αόριστον απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, η οποία μπορεί να τους αφήσει χωρίς βενζίνη.
Από νωρίς το πρωί δεν παρατηρήθηκε ιδιαίτερη κίνηση, παρά σε ορισμένα βενζινάδικα. Τις μεσημεριανές ώρες, όμως, είχε αυξηθεί ιδιαίτερα και σε ορισμένα σημεία παρατηρήθηκαν ακόμα και ουρές αυτοκινήτων.
Για «πανικό» στον κόσμο μίλησε ο πρατηριούχος Δημήτρης Κατσαρός, υπογραμμίζοντας ότι το πρωί γέμισε τις δεξαμενές του με 40 τόνους καύσιμα και μέχρι το μεσημέρι οι αντλίες είχαν στερέψει. Αργά το μεσημέρι χρειάσθηκε να προχωρήσει σε νέο ανεφοδιασμό των δεξαμενών με επιπλέον 20 τόνους. Η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, που αντιδρούν στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους, ξεκίνησε τα μεσάνυχτα της Κυριακής και αναμένεται σταδιακά να δημιουργηθούν προβλήματα – και - στην τροφοδοσία της αγοράς.
Με απεργιακές κινητοποιήσεις απειλούν και οι πρατηριούχοι, με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών το οποίο καταργεί τις αποστάσεις ασφαλείας για την ίδρυση πρατηρίων υγρών καυσίμων.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου