PYLOS NEWS MESSINIA

Καθυστερεί η λίστα ΠΑΣΟΚ για υποψηφίους δημάρχους

Από το βράδυ έως το αργότερο την Κυριακή αναμένεται να συνεδριάσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να προβεί σε αξιολόγηση όσων έχουν προταθεί (αυτοπρόταση ή ετεροπρόταση) ως υποψήφιοι δήμαρχοι για τη Μεσσηνία ή περιφερειάρχες για την Πελοπόννησο. Η λίστα με τα ονόματα αναμενόταν να φθάσει έως αργά χθες το βράδυ στη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ από την Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφίων.
Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, η Ν.Ε. θα αξιολογήσει τους υποψηφίους χωρίς να μπει σε διαδικασία ψηφοφορίας. Η αξιολόγηση θα συζητηθεί κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων, την Τρίτη στην Αθήνα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εν λόγω συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για αύριο, αλλά αναβλήθηκε, δεδομένων των «ειδικών συνθηκών» στη Μεσσηνία. Άλλωστε, όπως σχολίασε ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Ε. Θαν. Κανελλόπουλος, «στη συνάντηση της Αθήνας θα παρουσιαστούμε με ένα εμπεριστατωμένο πρακτικό, που δε θα περιλαμβάνει μόνο έναν υποψήφιο ανά Δήμο, αλλά μια συμφωνημένη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου».
Έτσι, όμως, η ονοματολογία έχει ξεφύγει και πλέον φημολογούνται διάφορα για φερόμενους ως υποψηφίους. Το τελευταίο όνομα που «ακούστηκε» είναι αυτό του καθηγητή Πανεπιστημίου Θεόδ. Σακελλαρόπουλου για τη θέση του υποψηφίου στο Δήμο Μεσσήνης, ως «αντίβαρο» στην υποψηφιότητα του σημερινού δήμαρχου Μεσσήνης, καθηγητή του ΕΜΠ Κ. Σπυρόπουλου. Tέλος, όπως έγραψαν χθες τα «ΝΕΑ», ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης ετεροπροτάθηκε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου