PYLOS NEWS MESSINIA

Καλαμάτα - ΝΔ - Συνδιάσκεψη για την υγεία

Ολοκληρώθηκε η συνδιάσκεψη για την υγεία που οργάνωσε στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου η Ν.Δ. στην Καλαμάτα. Ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Νίκας, αφού καλωσόρισε τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα, "την πόλη που στήριξε και στηρίζει τώρα ακόμα περισσότερο την ΝΔ λόγω του προέδρου μας", χαρακτήρισε το συνέδριο "αφετηρία ελπίδας" και ευχαρίστησε την ΝΔ για την βοήθεια που παρείχε όταν ήταν κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας τα έργα που έγιναν εκείνη την εποχή: "ευεργεσίες για την πόλη".
"Η αυτοδιοίκηση σήμερα απαξιώνεται και μας επιρρίπτεται η μεγάλη ευθύνη από το ΠΑΣΟΚ για την οικονομική κατάσταση της χώρας, για να προχωρήσουν σε νέους δήμους και σε περικοπές στους ΟΤΑ" είπε και συμπλήρωσε πως "γι’ αυτό οφείλουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές να δώσουμε μεγάλες νίκες".
Ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ και νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ είπε "σας υποδεχόμαστε με χαρά και συγκίνηση στην πατρίδα σας". Η σχέση μας, είπε, είναι σχέση ζωής που κινείται σε υψηλότερα επίπεδα ελπίδας κι αισιοδοξίας. "Προσερχόμαστε σήμερα με προβληματισμό και χρέος, γιατί σήμερα κρίνεται η συνέπεια" τόνισε και ανέφερε πως "είναι ανάγκη να αναγάγουμε την υγεία σε ύψιστη προτεραιότητα και ιδιαίτερα τώρα που η οικονομική κρίση απειλεί το επίπεδο των κοινωνικών υπηρεσιών. Σήμερα βάζουμε το πρώτο θεμέλιο του αγώνα, βάζουμε την υγεία και την πατρίδα σε πρώτο πλάνο με τον πρόεδρό μας, τον Αντώνη Σαμαρά".
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στους συνέδρους είπε "αποτελείτε τον τροφοδότη αισθημάτων του προέδρου μας" και στην εισήγησή του, μεταξύ των άλλων, σημείωσε ότι "η ωραία Καλαμάτα δεν μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε το πολιτικό χαμηλό βαρομετρικό". Πρόσθεσε πως "η χώρα μας εισέρχεται σε μια πρωτόγνωρη δύσκολη εμπειρία, γιατί μπαίνουμε σε ένα διεθνή οργανισμό που όπου παρενέβη υπήρξαν προβλήματα κοινωνικής συνοχής" υπογραμμίζοντας πως "είναι ντροπή κάποιοι να λένε ότι αυτή η χώρα μοιάζει με τον τιτανικό".
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου