PYLOS NEWS MESSINIA

Στη Κυπαρισσία η δίκη του 26χρονου για τη δολοφονία

Στις 18 Μαΐου ορίσθηκε η εκδίκαση σε πρώτο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κυπαρισσίας της υπόθεσης που συντάραξε πέρυσι την κοινωνία της Καλαμάτας, με τη στυγνή δολοφονία του 38χρονου Χρήστου Δημ. Ξενάκη από 26χρονο σήμερα νεαρό Καλαματιανό, τυφλωμένο από το πάθος για μια νεαρή κοπέλα, την Ειρήνη.
Θα είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, θα εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη του.
Δράστης και θύμα εκείνη την περίοδο (τον Ιούλιο του 2009) είχαν διαπληκτισμούς στο χώρο του καταστήματος στο οποίο ήταν υπεύθυνος ο δεύτερος, στην οδό Ναυαρίνου. Την ημέρα της δολοφονίας, στις 2 Ιουλίου, λίγο πριν τις 2.00 μετά το μεσημέρι, ο νεαρός σταμάτησε με το αυτοκίνητό του, διπλοπαρκάροντας, στη Ναυαρίνου (με κατεύθυνση προς Filoxenia). Ο 38χρονος βρισκόταν στην κάτω πλευρά του δρόμου και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Τότε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός δράστης σημάδεψε με καραμπίνα τον 38χρονο και τον πυροβόλησε μία φορά. Τραυματισμένο το θύμα κατάφερε να διασχίσει τη Ναυαρίνου και όταν βρέθηκε κοντά στο βορινό πεζοδρόμιο, δέχτηκε το δεύτερο πυροβολισμό.Ο δράστης αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, για να παραδοθεί λίγες ώρες αργότερα στην Αστυνομία.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου