PYLOS NEWS MESSINIA

Παραμένουν στο μπλόκο της Στέρνας οι αγρότες της Πελοποννήσου

Οι αγρότες της Πελοποννήσου, που κρατούν κλειστό τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης, με το μπλόκο της Στέρνας, δήλωσαν το μεσημέρι ότι θα παραμείνουν στο σημείο και ενισχύουν το μπλόκο.Ο αγροτοσυνδικαλιστής Νίκος Αγγέλου δήλωσε ότι "ακολουθούμε κοινή πορεία με τους αγρότες του Προμαχώνα και άλλων 20 μπλόκων και θα μείνουμε στα μπλόκα μέχρι η κα Μπατζελή να σκύψει ουσιαστικά στα προβλήματά μας και να δώσει λύση". Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου - Άργους και η παράκαμψη αυτή δημιουργεί καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών, στους οδηγούς που κινούνται στη διαδρομή από και προς την κεντρική και νότια Πελοπόννησο.
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Νίκος Αγγέλου δήλωσε ότι "ακολουθούμε κοινή πορεία με τους αγρότες του Προμαχώνα και άλλων 20 μπλόκων και θα μείνουμε στα μπλόκα μέχρι η κα Μπατζελή να σκύψει ουσιαστικά στα προβλήματά μας και να δώσει λύση".
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου