PYLOS NEWS MESSINIA

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ .

Ο Ελληνικός λαός δεν ψηφίζει, μην κάνετε το λάθος να το πιστέψετε! 
Ο ελληνικός λαός απλώς τιμωρεί!
 Οπως δεν πίστεψε σχεδόν τίποτε από όσα του έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά το 2015, αλλά τιμώρησε τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- Νέα Δημοκρατία, έτσι και τώρα δεν κοίταξε καν τι στέλνει στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια! 
ήθελε να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον χτύπησε κατακούτελα! 
Τι λέγανε με το μυαλό τους στο ΣΥΡΙΖΑ; οτι με κατι επιδόματα θα ξεχνούσε ο λαός τι έχει χάσει όλα αυτά τα χρόνια; ανεργία στην ανεργία, οικοδομή εξαφανισμένη, μισθοί κομμένοι, εργοστάσια κλειστά, μετανάστες τα παιδιά μας, λετε να σας ευχαριστούσαμε για όλα αυτά με την ψήφο μας; 
 Τι νομίζατε; ότι θα απαγάγετε όλη την κεντροαριστερά επειδή δελεάσατε και μαντρώσατε την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ; 
 Οι ψηφοφόροι της μείνανε έξω και ψηφίζουν ΚΙΝΑΛ και Φώφη αν θέλετε να ξέρετε... 
Και φυσικά το ΚΙΝΑΛ κράτησε και δεν έγινε καμία τσόντα σε μία κυβέρνηση που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει δεκανίκια! 
Λέτε να ενθουσιαζόταν ο λαός από το πλεόνασμα που δημιουργήσατε, με τον ιδρώτα και τον πόνο του; μπορεί να μας ταλαιπωρείτε όλη μέρα με αριθμούς ,αλλά δεν γίναμε οι ίδιοι αριθμοί ακόμα!
 Ολες αυτές οι εναλλαγές του "τίποτε" με το "καθόλου", μας έκαναν ομως να μην πιστεύουμε πλέον τίποτε! 
Ετσι η σειρά της Νέας Δημοκρατίας που έφτασε για να κυβερνήσει, δεν είναι γιατί την αγάπησε ο λαός η γιατί ερωτεύτηκε τα προσόντα της, απλά έπρεπε κάποιος να κάνει τη βρωμοδουλειά και να διώξει το ΣΥΡΙΖΑ, και έτσι σας έτυχε εσάς αυτός ο ρόλος! 
Το τι θα μας έρθει και με εσας στην επόμενη μέρα, δεν το γνωρίζουμε καθόλου! Απλά θέλαμε να απαλλαγούμε από την υποκρισία, τον εγωισμό, τη μεγαλομανία και τον νεοπλουτισμό του ΣΥΡΙΖΑ, και σας στέλνουμε στη θέση του! 
Ο ελληνικός λαός σας εύχεται καλό ταξίδι στην εξουσία, μέχρι να σας ξηλώσει και εσάς ο ίδιος ,για αυτά που δεν κάνατε και για αυτά ..που θα του εχετε κανει ….

Θοδωρος Γαλανοπουλος
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου